Yakin i Liverpools søkelys

Basels Hakan Yakin sier LFC er er av flere klubber som er interresert i ham.

Basels playmaker Hakan Yakin sier Liverpool FC er en av mange klubber som ønsker hans tjenester, og at han vil avgjøre sin framtid i slutten av februar.

 

Den sveitsiske playmakeren Hakan Yakin har lenge vært linket til Liverpool, men nå har hovedperson selv gått ut i media og fortalt om Anfield-klubbens interesse.

- Det er flere tilbud, inkludert er interessen fra Liverpool og jeg kommer til å ta en endelig avgjørelse i slutten av februar, sier Yakin i et intervju. Basel spiller sin neste kamp i Europa den 18. februar.

 

Midtbanespilleren spilte en av hovedrollene da Basel ‘slo’ ut Liverpool fra sesongens Champions League, og flere storklubber skal være ute etter 25-åringen. Gerard Houllier har tidligere rost Yakins kvaliteter.

 

Celtic er en av klubbene som skal være villige til å punge ut for Basels mest profilerte spiller. Yakin vil imidlertid ikke bli en dyr mann, og Liverpool Echo hevder spilleren er tilgjengelig for så lite som £650,000.

 

I et intervju med Liverpools offisielle nettsider karakteriserte Gerard Houllier de mange transferspekulasjonene som har oppstått i løpet av dagen som ’søppel’.

Om Yakin er med i denne kategorien vites ikke.