- 90 minutter med fotball

Slik velger Rafael Benitez å omtale kveldens skjebnekamp mot Olympiakos. Grekerne er redde for Steven Gerrard. Endret dato for reservelagskamp.

Da er det bare noen timer til Liverpools videre europacupskjebne skal avgjøres. I Liverpool-leiren råder det - i hvert fall utad - stor optimisme. For de røde handler kampen om ære, så vel som om sjansen til å beholde sin beste spiller og kaptein til neste sesong. Til syvende og sist handler det også en del om penger. Videre avansement kan frigi store midler (ca. £5 mill.) til spillerkjøp i januar. Manager Rafael Benitez bedyrer allikevel at dette ikke er noe han går rundt og tenker på.
- Vi må se på dette som en fotballkamp - og ikke som livet selv. Hvis vi tenker på det som vår siste sjanse, legger vi for mye press på oss selv. For meg er dette en 90 minutter lang fotballkamp som skal spilles. Så kan vi snakke om penger og andre ting etterpå.

Respekt for SG
Ikke alle i Olympiakos-leiren har vært like ydmyke de siste dagene, men lagets trener har iallfall respekt for Steven Gerrard.
- Liverpool har selvsagt mange gode spillere, men Gerrard kan ødelegge oss. Laget deres er bedre når han er på banen, så derfor er det han vi må konsentrere oss mest om, sier Dusan Bajevic.

Endret kampdato
Til slutt tar vi med at det er gjort en endring av kampdato for reservelaget. Liverpool skulle egentlig møte Blackburn den 11. januar, men kampen er nå flyttet fram til onsdag den 5. januar.