- Alonso og Garcia klare for Old Trafford

Rafael Benitez er ikke redd for at hatoppgjøret mot Man.Utd kommer for tidlig for spanske spillere. Manageren satser på å kapre tre poeng på mandag, og mener at laget er på rett vei.

På dagens pressekonferanse var Liverpools manager klar på at man reiser til Manchester på mandag for å vinne.  Han gleder seg til kampen med et lag som er i fremgang.  Han avviser også frykt om at nye spillere skal være klar for den heksegryta som venter:  - Jeg ønsker alltid å vinne og ta tre poeng.  Uansett om motstanderen er stor eller liten, målet er å ta tre poeng.  Vi vet at Manchester United er en stor klubb med en god manager, og jeg vet om rivaliseringen mellom supporterne.  Den er tilsvarende til når Real Madrid møter Barcelona, og jeg ser fram til atmosfæren.

 

- Den første kampen jeg så i England var på Old Trafford, da Manchester United spilte mot Leeds.  Harry Kewell hadde en meget god kamp mot Jaap Stam.  Vi vet at kampen er viktig for våre supportere, men for meg handler det bare om tre poeng.

 

- Xabi Alonso har spilt mot lag som Arsenal tidligere, og han har spilt i store kamper i Spania.  Luis Garcia har spilt mange store kamper for Barcelona, slik at denne kampen ikke vil bli noe problem for dem.  De er ikke bare spanske spillere.  De er Liverpool spillere, og vi er fornøyde.  Supporterne er fornøyde, vi scorer mål og vi slipper ikke inn mål.  Vi er på rett vei.