£££-avgjørelse i dag?

Et lunsjstyremøte i dag kan avgjøre hvilket tilbud Liverpool-styret velger. Thailandsk kritikk mot landets Liverpool-bud. Sir Bobby Robson knust.

Det antydes nå at dagens lunsjstyremøte kan avgjøre hvilket av de to ca. £70 mill. investeringstilbudene Liverpool skal velge – Steve Morgans eller Thaksin Shinawatras. På møtet vil ventelig styreformann Rick Parry fremlegge de to alternativene for et samlet styre.

På den annen side gjelder i hvert fall Morgans tilbud til førstkommende onsdag, så - hvis det samme gjelder for Shinawatras tilbud - kan styret bruke mer tid til å drøfte det viktige spørsmålet dersom det ønsker det.

 

Omstridt Thailand-tilbud

Fra Thailand ryktes det at enkelte opposisjonspolitikere stiller seg heller lunkne til ideen om å investere i Liverpool. Talsmann for Demokratene, Ong-art Klampaiboon, mener avtalen fremmer korrupsjon.

- De ønsker seg Liverpool-aksjer, men argumenterer med at idretten vil være god promotering for å få bruke statens penger, skal Klampaiboon angivelig ha sagt.

I fall dette stemmer, betyr det samtidig at det er snakk om at en eventuell investering ikke vil skje ved Thaksin Shinawatra personlig, men ved staten Thailand.

Kritikken fra Thailand føyer seg for øvrig inn i rekken av kritiske røster, fra supportere til Amnesty International.

 

Newcastle ikke nummer fire

Newcastle-manager Sir Bobby Robson, som i går måtte se sitt lag spille 3-3 mot Southampton og dermed miste sjansen til å spille Champions League neste sesong, sier han er knust.

- Det har vært en skuffende sesong for oss og vi har fått skadeproblemer på feil tidspunkt. Å miste Champions League er problematisk både økonomisk og i forhold til vårt omdømme, men det betyr ikke slutten for klubben. Vi kan fortsatt komme til Uefacupen, og kampen mot Liverpool blir en massiv kamp for oss, sier den aldrende manageren.