- Cissé raskere en Henry

Florent Sinama Pongolle mener Liverpool-target er raskere enn Årets Spiller i England. Straffemannen, Phil Neal, støtter ikke Blatter. Middlesbrough på to kanaler til helgen.

Sinaman Pongolle er ingen sinke selv på fotballbanen, men han skryter uhemmet av farten til spilleren Liverpool trolig henter til Anfield i sommer, Djibril Cissé. Han maner Cissé er raskere enn Henry – nylig kåret til årets spiller av spillerne i England. – Jeg kan fortelle dere at han har farten til et fly. Han er veldig, veldig rask, skryter unggutten av sin landsmann. - Jeg mener han til og med er raskere enn Thierry Henry. Fra hva jeg har sett av ham på trening med Frankrike, tror jeg Cissé kommer til å slå Thierry på farten. Djibril er en type som , hvis han får fri bane mot mål, ganske enkelt ikke lar seg stoppe, avslutter Flo.

 

Neal vil ikke ha straffer

Den tidligere Liverpool-legenden, Phil Neal, er foreløpig den siste til å fordømme forslaget til FIFA President Sepp Blatter om å innføre straffespark i alle kamper som ender med uavgjort. Blatters argument er at publikum vil ha en avgjørelse, de vil se en vinner. Derfor har han kommet med et forslag som har blitt utprøvd i Norge og USA tidligere uten suksess. Neal, som selv var en meget habil mann fra krittmerket, og er en av de mest dekorerte spillerne i engelsk fotball, mener det blir feil hvis alle uavgjortkamper skal avgjøres med straffespark. – Mange av de dårligere lagene vil bevist spille på uavgjort, og gamble på å vinne på straffer. Fotballen vil forandre ansikt. Publikum vil dessuten snart gå lei, tror Neal, og mener det hele er et dårlig gjennomtenkt forslag.

Til syvende og sist er det IFAB (International Football Association Board) som vil bestemme om regelendring skal innføres. IFAB er sammensatt av åtte medlemmer, fire fra FIFA og fire henholdsvis England, Wales, Skottland og Nord-Irland.

 

Middlesbrough på to kanaler!

Vi minner om at søndagens Canal+ kamp vil bli vist på to forskjellige kanaler. Kampen vil bli vist på hovedkanalen frem til pause. Etter pause sender C+ Tippeligaoppgjøret Brann-Odd, mens 2. omgang fra Anfield flyttes til Canal+ Sport (tidligere Zap). Kampen har avspark klokken 17.05.

På Anfield er det fortsatt billetter igjen til den overnevnte kampen.