«Didi» ønsker ny kontrakt

Liverpool er Dietmar Hamanns førstevalg for framtida. Stephane Henchoz avslører språkvansker i Sveits-troppen. Spisslegende støtter Michael Owen.

Dietmar Hamann var en av de sentrale brikkene da Tyskland spilte seg i finalen i forrige VM-sluttspill. Nå står han foran et nytt stort mesterskap, men det betyr ikke at han har glemt sitt kjære klubblag.

- Jeg liker Liverpool veldig godt og kan godt tenke meg å bli værende der, sier Hamann med adresse til klubbens neste manager.

Forrige uke uttalte tyskeren at han måtte vurdere det dersom Bayern München skulle komme med et tilbud. Nå presiserer han hva han mente.

- Alt jeg har sagt, er at jeg ville måtte vurdere det. Når du bare har ett år igjen av kontrakten, er det naturlig å holde øynene åpne for andre muligheter, sier Hamann, og tilegger at han snart vil starte forhandlinger om ny Liverpool-kontrakt.

 

Davor Suker støtter Michael Owen

Den kroatiske spisskjempen Davor Suker spilte for både Arsenal, West Ham og ikke minst Kroatias landslag i løpet av sin minneverdige karriere. Foran dette EM-et trekker han fram Michael Owen som en spiller å se opp for.

- Han er en fantasisk avslutter og absolutt av verdensklasse. Det må være beroligende for England å ha en slik spiller i stallen, sier Suker, som spår at de hvitkledde med tre løver på brystet kan gå hele veien til finalen.

- Hvis et lag har en målscorer som lykkes i turneringa, slik Alan Shearer gjorde det da han scoret seks mål i 1996, kan det klare hva som helst, mener kroaten.

 

Språkproblemer for Sveits

«Liverpool is our land and our language is football», er en av Gerard Houlliers mest kjente sitater fra tiden på Anfield. Sånn er det ikke i Sveits’ EM-stall, skal vi tro Liverpool-stopper Stephane Henchoz.

- De tyskspråklige og franskspråklige spillerne danner to leirer, så jeg er sikker på at folk på utsiden ikke forstår hvordan vi klarer å stille et lag i det hele tatt. Det hjelper uansett ikke på våre sjanser til å gjøre det godt, mener Henchoz, som snakker om EM i et eksklusivt intervju med Liverpools hjemmesider i dag.