- Fortsetter tross femteplass

Det tror Gerard Houllier. Dette er en av flere interessante opplysninger som fremkommer i nytt ekslusivt intervju.

I et eksklusivt intervju med The Daily Mail blir Gerard Houllier spurt om han fortsetter hvis Liverpool ender på femteplass i ligaen - det vil si mister muligheten til å spille i Champions League.
- Jeg tror det. Jeg tror det, svarer manageren. Han lovpriser styret for støtten han har fått gjennom den tunge tiden.
- Dette er ikke den typen klubb hvor jeg må jobbe under trusselen om å få sparken. Styret vet hva vi har oppnådd de siste årene. De er fornuftige folk, sier Houllier.

- Jeg tror det, er også svaret på spørsmålet om han tror Owen blir værende hvis det ikke blir Champions League neste sesong.

En av de mest oppsiktvekkende uttalelsene faller om de nye spillerne Bruno Cheyrou, El Hadji Diouf og Salif Diao.

- De har skuffet meg, fordi de har ikke levert varene, forteller Houllier. Han legger til at Cheyrou har vært mye skadet, og at Diouf har spilt godt til tider, men ikke ofte nok. Han nevner ung alder, samt kort tid i England som mulige årsaker.

- Jeg håper og tror at de vil bli bedre etter hvert, sier sjefen.

Gerard Houllier sier ellers at han fortsatt er ambisiøs.

- Jeg har fortsatt drivstoff - det vil si følelser og engasjement. Ikke noe problem, forsikrer han.

Om det som skjer i klubben nå, sier manageren at det selvfølgelig er skuffende. Om fortiden røper han blant annet at han ønsket å kjøpe Rio Ferdinand da han kom til klubben, men at for lite penger gjorde at han endte opp med Sami Hyypiä og Stephane Henchoz. Dessuten innrømmer han at han returnerte for tidlig etter sykdommen.

- Jeg hadde fem måneder fri, men burde hatt mer. Det var blant annet derfor at jeg ikke reiste til VM. På grunn av at jeg elsker denne klubben, satte jeg antakelig helsen i fare, innser Gerard Houllier.