- Gerrard den komplette fotballspiller

Birmingham-sjefen hyller Steven Gerrard som ”den komplette fotballspiller”. Newcastle gir ikke opp. Smicer klar til helga.

Hyllest til Gerrard
Birmingham klarte aldri å få taket på Steven Gerrard da midtbanegeneralen dominerte til de grader i lørdagens 3-0 seier på St. Andrews. Det førte til at manager Steve Bruce var pent nødt til å dra fra superlativene for å beskrive LFC-kapteinen.
- Vi kunne rett og slett ikke mestre ham. Jeg håper han fortsetter i samme stil de neste ukene inn i EM, sier en tydelig imponert Bruce
- Han var fantastisk god og gjorde alt som forventes av en midtbanespiller. Gerrard ser ut som en flott atlet. Han er task, han får inn taklingene; han er den komplette spiller for øyeblikket. Men når det er sagt så har han vært slik i mesteparten av sesongen, bemerker den tidligere Manchester United-stopperen.

Newcastle gir ikke opp
Newcastle United må vinne sine to siste kamper for å sikre kvaifiseringsplassen til Champions League foran Liverpool. På onsdag møter de Southampton på bortebane før den forventede ”cupfinalen” på Anfield til helga. Geordiene har imidlertid kun vunnet to ganger på bortebane på hele sesongen, og nå må de matche den rekorden på to kamper. Det tror manager Sir Bobby Robson er mulig.
- Jeg skal få ut all den motivasjonsoppmuntringen jeg kan mestre for onsdag og lørdag. Dersom vi vinner mot Southampton har vi en flott sjanse. Gjør vi ikke det er drømmen over. Uansett hva som møter dem må spillerne finne energien, være mentalt tøffe og fysisk heve seg over motstanderen for å spille en god kamp. Min melding er at de må heve hode og hake. Det er to kamper igjen og du har alltids en sjanse. Du må tro det, sier en filosofisk og realistisk Robson.

Smicer tilbake
Vladimir Smicer forventes spilleklar til sesongens siste seriekamp mot Newcastle på lørdag. Tsjekkeren har vært plaget med et vondt kne den siste tiden men trener for fullt igjen nå.