- Gerrard er best i Europa!

Phil Thompson sier at Steven Gerrard er Europas beste midtbanespiller. Stephane Henchoz lover å vinne cup-returen. John Welsh for England U21.

- Jeg kan si såpass som at Steven Gerrard er den beste midtbanespilleren i Europa i øyeblikket.

Det fastslår Liverpools assistentmanager Phil Thompson. På et tidspunkt tenkte han at nå må dopingteamet ta en test.

- Sånn som han spilte, skulle en tro han var dopet! Steven var overalt, tillegger «Thommo». Også Portsmouths manager, Harry Redknapp – far til Jamie Redknapp - var fra seg av begeistring:

- For en spiller Steven Gerrard er! Han er en utrolig spiller!

 

- Vi skal gjøre jobben

Det sier solide Stephane Henchoz foran omkampen i cupen.

- Vi både burde og skulle ha vunnet den første kampen, men det skjedde bare ikke. Nå spiller ikke dette så stor rolle, for vi skal gjøre jobben på Fratton Park, lover sveitseren. Etter sesongens to kamper mot «Pompey», står Liverpool med en uavgjort og et tap.

- Dette skal vi få en ordning på til helga, sier Henchoz, som tror at spillerne var enda mer skuffet enn supporterne over søndagens resultat.

 

Fowler om Manchester United

Lørdag spilte Robbie Fowler og Manchester City mot naboklubben United. Tidligere har han entret Old Trafford ikledd både Liverpool- og Leeds-drakt. På grunnlag av det tror han at han er den mest forhatte spilleren der i gården.

- Jeg har jo spilt for de tre lagene Manchester United-fansen hater mest, så det kan godt hende. Det er litt av et hat-trick! ler den tidligere Liverpool-spissen. I løpet av perioden på Merseyside havnet han i kikkerten til Manchester Uniteds «talentspeider-speidere», og fikk faktisk tilbud om å spille for «de røde djevlene». Det skjedde naturligvis ikke.

- Det passet liksom ikke inn, sier Fowler.

Da City møtte United tidligere denne sesongen, fikk den Toxteeth-fødte fotballspilleren som vanlig sin dose med skyllebøtter, men han tok den perfekte hevn: Ved å stikke fire fingre i været markerte han hvor mange seire Liverpool har i den gjeveste Europacupen. Manchester United kan telle sine tilsvarende triumfer på en hånd som mangler tre av fingrene (setning inspirert av en ingress signert Adresseavisens Ola Jacob Hoel).

 

John Welsh for England

Reservelagets kaptein, John Welsh (bildet), kan endelig få sin debut for det engelske U21-landslaget. I dag ble han nemlig tatt ut til tirsdagens møte med Nederland. Også Robbie Foy (Skottland), Michael Foley-Sheridan, Darren Potter (Irland), Florent Sinama-Pongolle og Anthony Le Tallec (Frankrike) står foran U21-kamper for sine landslag.