- Godt å se Michael tilbake i form

Henchoz stoler på Owen. Tre spillere i faresonen for karantene. Bruno Cheyrou på månedens lag. Nytt tilbakeslag for David Mannix. Jon Otsemobor i aksjon. Tap for U17.

Michael Owen har funnet formen

Stephane Henchoz legger ikke noe skjul på at han er lettet over at Michael Owen har scoret i de to siste kampene, og at toppscoreren nå er tilbake i toppform etter en lang periode med skader og måltørke:  - Vi har alle glade på hans vegne, fordi vi har sett hvor hardt han har jobbet på trening.  Han har scoret mange mål på trening, og det er godt å se Michael tilbake i form.  Begge målene han scoret sist uke var etter sjanser som han tok bra vare på, og det er betryggende å se at han nå leverer også i kampene.  Fansen var frustrerte etter kampen på søndag, i likhet med spillerne.  Vi ønsker alle å komme til Cardiff for å vinne.  Michael Owen vil bli veldig viktig for oss under resten av sesongen.

Trekløver med fire gule

Dietmar Hamann, Steve Finnan og Igor Biscan står alle bokført med fire advarsler i engelsk liga og cup denne sesongen.  Reglene er slik at dersom man pådrar seg fem gule innen utgangen av februar må en stå over én kamp.  Dersom de tre nevnte ikke kommer i dommerens bok i en av de to neste kampene mot Portsmouth og Leeds vil man ikke risikere karantene før en står oppført med ti bookings.

Heder til Bruno

Bruno Cheyrou kom med på månedens lag i Europa for januar, i det anerkjente fotballmagasinet World Soccer.  Dette var laget som ble plukket ut:  Dida(Milan), Terry(Chelsea), Nesta(Milan), Maldini(Milan), Guily(Monaco), Vieira(Arsenal), Cheyrou(Liverpool), Kaka(Milan), Totti(Roma), Henry(Arsenal), Ronaldo(Real Madrid).

Mannix til USA

Ifølge nettstedet The Liverpool Way har Liverpools lovende midtbanespiller David Mannix fått et nytt tilbakeslag angående hans langvarige problemer med det ene kneet.  Unggutten har gjennomgått flere operasjoner, og måtte ta seg en ny pause sent i høst etter å ha brukt om lag et år på å trene seg opp igjen.  Nå skal Mannix være på vei til USA for å la en spesialist ta en ytterligere sjekk på skaden.

Otsemobor startet for Bolton

Jon Otsemobor spilte 69 minutter for Bolton da de i går tapte 1-3 hjemme for Manchester City.  Høyrebacken er på utlån fra Liverpool for resten av denne sesongen.

0-1   for U17

Liverpools U17-lag tapte i går 0-1 bort mot naboen Everton.  På akademiet spilte U19 2-2 mot samme motstander.