- Ikke førstelagsklar ennå

Det innrømmer reservelagets målmaskin, Neil Mellor. Steve McManaman forsvarer to tidligere Liverpool-managere. ”Rødhjelp” til Uganda.

Reservelagets toppscorer, Neil Mellor, innrømmer at han ikke er klar for førstelaget ennå.
- Jeg trenger noen flere reservelagskamper og -mål under beltet før jeg er i stand til å kjempe for en plass på førstelagets benk, sier Mellor, som har scoret tre mål på fem reservelagskamper så langt denne sesongen. Talentet kom seint i gang på grunn av en kneskade.
Tross skadeproblemene og det faktum at han ikke føler han har spilt godt nok, ser ikke Mellor det som umulig å kapre en plass på førstelaget.
- I motsetning til Gerard Houllier, som ville leie meg ut til Crewe, har Rafael Benitez sagt at jeg vil få sjansen etter hvert, forteller den talentfulle spissen.

- Souness og Evans for utskjelt
Steve McManaman, av mange kjent som "McMoneyman", tar til orde for at Graeme Souness og Roy Evans fortjener mer skryt for sine manager-innsatser enn de får.
- Graeme innførte flere nye ting, som ble utskjelt da, men som er regnet som vanlig nå, påpeker McManaman, som samtidig sier seg enig i at "Souy" burde holdt seg for god til å stille opp for The Sun.
- Hvis han hadde fått mer tid og tillit i Liverpool, kunne han kanskje ha snudd trenden til noe bedre, tror Liverpools tidligere "Macca".
Også Roy Evans, som var den andre manageren McManaman spilte under for Liverpool, får skryt av midtbanespilleren.
- Jeg er villig å stille opp for Roy fram til den dagen jeg dør, begynner han forsvarstalen sin dramatisk.
-  I tillegg til at Evans' lag spilte flott fotball, endte vi opp med tredje- og fjerdeplasser i ligaen, noe som ville gitt Champions League-kvalifisering i dag. Rett nok gikk vi ikke helt til topps, men vi var heller ikke milevis unna et godt Manchester United-lag. Arsenal har et større forsprang i dag. Dessuten gjorde vi det ok i cupene, minner McManaman om.

"Rødhjelp" til Uganda
Liverpool Football Club har sendt Liverpool-drakter til en verdi av 50 000 pund til barn i Uganda. Vladimir Smicer overrakte de 900 trøyene offisielt tidligere i uka. I fjor sendte klubben en lignende ladning til Ghana. For øvrig kan det nevnes at Everton også har sendt en dose nødhjelp ut i verden, nemlig en hel haug med Everton-drakter med navnet "Rooney" på ryggen ...

Måltyv ute mot Liverpool
Til slutt tar vi med at Fulhams toppscorer Andy Cole må stå over sitt lags møte med Liverpool den 16. oktober. Årsaken er at fotballforbundet har forlenget en suspensjon som spilleren fikk etter å ha vært innblandet i en slåsskamp forrige måned.