- Medjani lærer fort

Reservelagstrener Hugh McAuley berømmer utviklingen til det franske tenåringshåpet Carl Medjani. Liverpool har ikke gitt opp å vinne reserveligaen. Venter fortsatt på Sinama-Pongolle diagnose.

Medjani blir stadig bedre

Carl Medjani var Liverpools beste spiller i gårsdagens reservelagskamp mot Blackburn, og har blitt stadig bedre i den røde trøya etter en litt famlende start etter overgangen sist sommer.  Trener Hugh McAuley(bildet) er da også fornøyd med innsatsen til 18-åringen:  - Carl virker mer trygg på seg selv for hver kamp som går.  Han slår gode pasninger, er god med ballen, og gjør det i det hele tatt veldig bra.  Han lærer fort, og gir et skikkelig bidrag til laget.

 

To poeng tapt i reserveligaen

Liverpool hadde behøvd tre poeng i reservelagskampen mot Blackburn for virkelig å kunne legge noe press på de klare lederne Aston Villa, men Hugh McAuley vil ikke gå med på at det løpet er kjørt:  - Vi holder andreplassen på tabellen, og vil vil holde det gående i forsøket på å ta igjen Villa.  Dette holder sesongen levende for oss, og det er en god atmosfære i troppen til reservelagskampene.

 

Positivt om Sinama-Pongolle(?)

Det har fortsatt ikke kommet noen klar diagnose fra Liverpool angående den skadde ankelen til Florent Sinama-Pongolle, men Hugh McAuley virket positiv i etterkant av smellen unggutten fikk i Chester:  - Flo fikk en skikkelig smell i ankelen.  Vi har sjekket det og alt er ok i forhold til bruddskade.  Ankelen hans vil være litt øm etter en slik takling, men dette vil bli sjekket nærmere på Melwood.  Det var synd med skaden, ikke minst fordi Flo var vårt farligste angrepsvåpen.  Han løp og driblet seg bak forsvaret, og det er ingen tvil om at vi savnet ham etter at han forlot banen.  Forsvarerne til Blackburn hadde vanskeligheter med å få tak på ham, og vi mistet noe kvalitet da han gikk ut.