- Nok sjanser til å vinne

Manager Houllier var naturligvis en skuffet mann etter uavgjort mot Fulham. Han mener likevel de spilte bedre enn mot Charlton og skapte nok til å kunne vinne oppgjøret.

- Guttene er skuffet over resultatet og hang med hodet etter nye frustrerende 90 minutter. Vi skapte nok sjanser til å vinne, sa Gérard Houllier etter kampen. – Vi spilte bedre enn mot Charlton og jobbet hardt for å få en scoring. De siste 10 minuttene av kampen var ekstremt nervøse, og vi holdt på å miste hodet bakover. Forsvaret spilte imidlertid godt og leverte solide saker.

 

- Jeg gjorde noen bytter mot slutten og det gav nesten resultater. Fulham skjøt i tverrligger i første omgang, mens vi traff treverket i siste omgang. Michael hadde også en god sjanse mot slutten. Vi var helt klart nervøse og kampen mot Charlton satt i bakhodet. Keeperen deres gjorde en god redning på straffespark. Det ser ut som forspilte sjanser på straffespark kommer til å forfølge oss denne sesongen.

 

Sjefen avslørte ellers at det var Michael og Steven selv om avgjorde at sistnevnte skulle ta straffesparket. Det var en avgjørelse som ble tatt på banen ikke på benken.

 

Houllier har enda ikke gitt opp, til tross for den dårlige uttellingen den siste tiden. – Vi spilte dårlig mot Charlton. I dag mener jeg vi var bedre. Dette er enda ikke over, og vi vil fortsette å kjempe.