- Skuffet over supporterne

Etter gårsdagens 2-1 seier over Manchester City, sier Gerard Houllier at han er skuffet over supporternes respons.

"Attack, attack, attack-attack-attack", ljomet over Anfield store deler av kampen i går. I andre omgang ble det dessuten sunget om å få spissen Florent Sinama-Pongolle på banen. I stedet kom defensive Igor Biscan inn - til spredt pipekonsert.

- Er du skuffet over supporternes respons? lød spørsmålet fra en av journalistene på gårsdagens pressekonferanse.

Gerard Houllier blåste først av det, slo ut med hendene og virret lett med hodet. Han visste opplagt ikke hva han skulle si. 

- Jeg er skuffet på spillernes vegne, de fortjener bedre enn dette. De ble lagt en stor arbeidsinnsats for dagen, sa manageren til slutt.

Dette er første gang franskmannen kritiserer klubbens tilhengerskare direkte, selv om det skjer på spillernes vegne, og det kan diskuteres hvor smart det er. Uttalelsen vil neppe møte stor forståelse blant Liverpools supportere.

- Fansen var ikke fornøyd, de var vel nervøse, men de må skjønne psykologien. Selv om vi hadde gode muligheter til å vinne både mot Wolves, Everton og Bolton, er det et faktum at vi ikke har noen seire på våre fire siste kamper. Da er det klart spillerne blir forsiktige, og jeg støtter dem på det, la manageren til.

- Når du møter et så godt lag må du behandle det med respekt. Vi prøvde å score det tredje målet og hadde muligheter til å gjøre det. Ved et tilfelle var det bare en "redning" streken av Dietmar Hamann som hindret scoring, fremhevet manageren.

Om Michael Owens innsats hadde Gerard Houllier følgende å si:

- Han var svært livlig, og det var flott for ham at han scoret. I tillegg kunne han ha scoret enda et par mål.