- Sommerkjøpene må slå til øyeblikkelig

Alan Hansen mener man ikke har tid til å vente på at nye spillere skal finne seg til rette. Murphy lover å gjøre alt for å tette igjen forspranget til toppen. Dalglish hyller fansen.

Alan Hansen sier at de spillerne som kommer til Liverpool i sommer er nødt til å finne seg raskt til rette og levere varene øyeblikkelig hvis klubben skal få en bedre sesong enn den som nettopp er ferdigspilt. Med Djibril Cissé (bildet) klar allerede og med flere andre kvalitetsspillere ventelig på vei, er Hansen optimistisk med tanke på Liverpools muligheter. Han sier de første seks ukene av sesongen blir avgjørende og at man ikke har råd til å vente på at de nye spillerne skal finne seg til rette i klubben: - Jeg vet ikke hvem som kommer, men uansett hvem det er, så er det viktig at de finner seg raskt til rette og leverer varene med en gang. Folk snakker om veien framover og hva som må gjøres, og til syvende og sist betyr det store forandringer på laget og nye spillere inn. Det blir en viktig sommer for alle. Det siste vi ønsker er enda en sesong blant middelhavsfarerne. Alle vet at vi denne sesongen har vært langt under pari. De riktige inngrepene må gjøres, og den eneste måten å få til det på er å få inn bedre spillere. Neste sesong blir utrolig avgjørende for Liverpool. De første seks til ti ukene av sesongen blir avgjørende for klubbens videre skjebne.

 

Murphy: - Vi må tette forspranget

Danny Murphy sier han og hans lagkamerater vil gjøre alt de kan for å tette igjen forpranget til topplagene når den nye sesongen starter: - Vi er nødt til å ta mål av oss å gjøre det. Hva er ellers poenget? Jeg vet at hierarkiet i klubben har det samme målet fordi de gjør alt de kan for at klubben skal ha det finansielle grunnlaget for å kunne hente inn spillerne vi trenger for å kunne nå våre sportslige mål. Arsenal har satt standarden denne sesongen, og det de har vist i det siste er det beste jeg har sett av noe fotballag. Jeg tror det viktigste for oss nå er å prøve å konkurrere om topplasseringen i ligaen igjen, uavhengig av suksess i både hjemlige og europeiske cuper. De er selvsagt også viktige, men ligaen er det som betyr aller mest for oss. Vi ønsker å vinne den, og det har vi ennå ikke gjort. Det er hovedmålet for alle involverte i klubben, og når neste sesong starter, må vi alle være klare for oppgaven. Vi kan ikke være fornøyde med en ny 4.plass fordi det er rett og slett ikke godt nok.

 

Dalglish hyller supporterne

I siste utgave av LFC Magazine benytter Dalglish også anledningen til å skryte a Liverpools supportere, som har vært fantastiske i det han mener har vært en meget vanskelig sesong for klubben: - Liverpool-supporterne har vært til enorm støtte når det har blåst som verst denne sesongen, og det fortjener de all mulig honnør for. De har vært kritiske til tider, og innringningsprogrammer og diskusjonsfora på nettet har ikke alltid vært et like hyggelig skue. Under kampene har imidlertid støtten alltid vært overveldende, og de har vært bedre enn de fleste andre lags supportere. Det er få lag som kan hevde at deres supportere er like lidenskapelige som dem vi ser på Anfield annenhver helg.