«Takk for støtten!»

Michael Owen sier Liverpool aldri vil forlate ham. Dijbril Cissé er i drømmeland etter sitt mål, og tror det vil hjelpe ham til å sørge for flere scoringer.

Riktignok har Michael Owen forlatt Liverpool, men ifølge ham selv vil Liverpool aldri forlate ham.
- Jeg ønsker å takke supporterne for støtten de siste årene – dere har gjort tiden min i Liverpool minneverdig, er hilsenen fra merseysidernes andre Real Madrid-eksport de siste ti årene. Spissen sendte en faks til sine gamle lagkamerater før kampen mot Tottenham på lørdag.
- Forhåpentligvis kom den fram i tide, sier han.
I sin vurdering av Liverpools framtid er han overraskende optimistisk til nettopp å ha forlatt skuta.
- Rafael Benitez har mye kunnskap, og han er dessuten en god leder. Liverpool er i de beste hender, slår Real Madrid-spiller Michael Owen fast.

Mer mål
Med Owen ute av bildet, er alles øyne rettet mot Milan Baros og Dijbril Cissé. Sistnevnte fikk en «flying start» da han scoret allerede i ligadebuten på lørdag. Franskmannen lover nå at det er flere mål der det første kom ifra.
- Det var en drøm for meg å score, og det kan bare bidra til å gi meg selvtillit. Jeg scoret masse mål i Frankrike og det skal jeg også gjøre her, lover det nye spiss-stjerneskuddet.
Han tenker som så at situasjonen bare kan bli bedre etter hvert som det nye laget blir samspilt.
- Når Milan Baros og Steven Gerrard blir bedre kjent med meg og spillestilen min, vil det hjelpe oss veldig, påpeker Cissé.

Moores ikke på bussen
Velinformerte Chris Bascombe i Liverpool Echo forteller i dag at formann David Moores var fraværende på spillerbussen til og fra London på lørdag. Med Steve Morgan lurende i kulissene vil denne sjeldne situasjonen bidra til å øke spekulasjonene rundt Moores´ framtid.

Kewell for Australia
Etter en del tvil, bekrefter Harry Kewell nå at han vil delta i Australias kvalifisering til Confederations Cup i oktober.
- Jeg har alltid sagt at jeg stiller opp for landet mitt når det gjelder - og det har jeg også alltid gjort, sier Liverpool-spilleren.