- Vanskelig sesong

Gérard Houllier innrømmer at det har vært en tøff og vanskelig sesong. Ferguson skuffet etter nederlag. Kewell holder opp hånda. Cissé og Mexes scoret for Auxerre.

Etter en oppløftende dag på Old Trafford, hvor Liverpool hadde god kontroll igjennom hele kampen, og kun slapp United innpå seg med et par store sjanser et kort øyeblikk mot slutten av andre omgangen, benytter Houllier anledningen til å reflektere over sesongen. Franskmannen kaller det en tøff og vanskelig sesong preget av mange skader og altfor dårlig uttelling såkalte enkle motstandere. Manageren mener laget hans ikke har vært giftige nok og misset altfor mange poeng mot lag bak dem på tabellen.

- Det har vært en vanskelig sesong for oss. Didi Hamann begynte først å spille 18. november, og han er en viktig mann for oss. Michael Owen var ute i tre måneder og Steve Finnan har også vært borte i perioder. Houllier, som nå kan glede seg av å ha kun Chris Kirkland på skadelista, sier Heskey og Baros ikke startet på grunn av taktiske årsaker. Han skryter av Gerrard og Hyypiä på Old Trafford. – Stevie går foran som et godt eksempel på banen og har en vilje av stål. Han er også en flott person utenom banen. Jeg må også fremheve Sami, som ikke satte seg ned for å surmule etter jeg tok fra ham kapteinsbindet. Han tok avgjørelsen som en mann og med forståelse, og har vært fantastisk siden.

 

Fergie skuffet

Gårsdagens nederlag var mer malurt i begeret for Alex Ferguson. United virket tammere enn på lenge og klarte aldri å sette inn en ordentlig sluttspurt da vi tok ledelsen. – Vi hadde fem gode sjanser, og likevel klarte vi aldri å sette keeperen på en ordentlig prøve. Det var en merkelig kamp som manglet både tempo og intensitet. Han hadde også en beskjed til Liverpoolsupporterne: - Alle kritiserer Liverpool. Kritikerne skal likevel huske på at han har den beste statistikken av alle Liverpools managere på Old Trafford.

 

Kewell sier unnskyld
Harry Kewell har også tidligere hintet at han ikke er fornøyd med sesongen han er i ferd med å fullføre på Anfield. Det var stilt store forventninger til Kewell da han kom fra Leeds i sommer. Til søndagens aviser holder han igjen opp hånda og tar sin del av kritikken. – Jeg har ikke spilt godt nok og vet at supporterne ikke er helt fornøyd. Jeg aksepterer kritikken, og ønsker ikke å lete etter unnskyldninger. Midtbanespilleren har slitt med en skade gjennom mye av sesongen, uten å ha blitt hvilt av den grunn. Han sier videre at han aldri angrer på at han valgte Liverpool fremfor Manchester United. – Noen har sagt at jeg gjorde et dårlig valg i fjor sommer. Det er ikke slik jeg ser på det. Jeg mener overgangen til Liverpool er den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt!

 

Cissé fortsetter å score

Med gårsdagens 2-1 seier over Sochaux på hjemmebane er Auxerre nå oppe på 4. plass i fransk liga. Djibril Cissé scoret et nytt mål og er nå oppe i 22 scoringer totalt denne sesongen. Han har scoret i 15 forskjellige kamper, og leder fortsatt toppscorerlista med god margin. Liverpool-aktuelle Mexes kom også på scoringslista da han laget selvmål.