- Vi burde ha vunnet

Houllier fornøyd med spillet, men ikke resultatet. Linjedommeren ”ga” Bolton mål nummer to. Ros til Stevie G, som er glad for målet. Houllier har troen på Owen. Allardyce fornøyd med poenget. Kewell med karantene. Tre spillere i faresonen. Tap for U19 og U17.

Liverpool kjempet seg tilbake to ganger til 2-2 mot Bolton etter scoringer av Sami Hyypiä og Steven Gerrard. Manager Gerard Houllier var fornøyd med spillet, men mente at de røde burde tatt meg seg alle tre poengene hjem til Merseyside.

- Det er et frustrerende resultat. For det første var det en sprudlende fotballkamp, og i første omgang skapte vi nok sjanser til å kunne ta ledelsen. Istedenfor lå vi under 0-1. Jeg er skuffet fordi vi skapte nok sjanser i denne kampen. Harry Kewell kunne hatt to eller tre mål, og Michael hadde en stor sjanse til å avgjøre kampen. Kreditt til Bolton. Det er et godt fotballag og de spiller god fotball. Jeg er fornøyd med spillet, men ikke resultatet.

 

Bolton skulle ikke hatt nummer to

I samtaler med Sky Sports benyttet Gerard Houllier også denne gangen anledningen til å klage på de sortkledte.

- Det andre målet deres skulle ikke ha kommet. Innkastet var vårt. Jeg vet ikke hvordan linjedommeren kunne gå glipp av det.

 

Manageren roser Stevie G

Houllier innrømmer at flere av spillerne ikke viser sitt beste om dagen. Men det er ikke tilfellet med Steven Gerrard. Tvert imot. Kapteinen la frisparket som ga utligningen til 1-1 før han selv var sist på ballen ved 2-2-scoringen.

- Han er en god kaptein som går foran med et godt eksempel. Man stoler alltid på sine stjernespillere, og i øyeblikket er noen av stjernene ikke i form. Men Stevie var praktfull.

 

Kapteinen glad for scoringen

Også Steven Gerrard mente at de røde burde vunnet på Reebok Stadium, men var svært glad for å ha scoret sitt første mål fra åpent spill denne sesongen.

- Vi slapp inn to dumme mål, og til slutt kostet det oss poengene. Vi er litt skuffet fordi vi skulle vunnet i dag. Jeg er fornøyd med scoringen. Jeg har alltid følt at målet ville komme hvis jeg fortsatte å gå på løp inn i feltet. Jeg er bare misfornøyd med at vi ikke tok dem til slutt.

 

Houllier har tro på Owen

Michael Owen har spilt seks kamper etter at han returnerte fra skade, men har fremdeles til gode å score. Houllier føler likevel det kun er snakk om tid før spissen finner veien tilbake til nettmaskene.

- Han hadde en mulighet mot slutten av kampen, og det ville vært herlig om han hadde scoret vinnermålet, men han spente seg. Han er der formmessig nå. Men han trenger et mål, og det vil komme. Jeg har fullstendig tro på ham, og ikke glem at han også arbeider hardt for laget.

 

Sam Allardyce fornøyd med poenget

Bolton-manager Sam Allardyce var glad for poengdeling til tross for at laget hans var foran i målprotokollen to ganger. Han legger vekt på at Liverpool stilte med nærmest fullt mannskap, og karakteriserer Steven Gerard som ”utrolig”

- Liverpool har spillerne sine tilbake etter skader nå, og jeg er glad for at vi var på høyde med dem gjennom 90 minutter. Mine spillere fortjener kreditt for det. Liverpool spilte med stort tempo. Det tvang oss til å forsvare oss litt desperat til tider. Men vi så alltid farlige ut. Alt i alt var det en god fotballkamp. Det var et rettferdig resultat, selv om jeg var skuffet over at vi ikke avgjorde på en av våre sjanser de siste par minuttene. Jeg synes Steven Gerrard var utrolig.

 

En spiller med suspensjon - tre i faresonen

Harry Kewell fikk sitt femte gule kort for sesongen, og må sto over mot Portsmouth helgen 21./22.februar (ligakampen hjemme 21. eller evt. omkamp i FA-cupen borte 22.). Steve Finnan pådro seg sitt fjerde gule kort og er i likhet med Dietmar Hamann og Igor Biscan i faresonen for en kamps karantene.

 

Ned til 6.plass

Gårsdagens 2-2-resultat betyr at Liverpool falt ned til en 6.plass. Newcastle beseiret Leicester 3-1 og gikk forbi. Både Newcastle og Charlton har 37 poeng, mens Liverpool har 35. Charlton kan i dag øke forspranget ved å ta poeng i det tv-sendte oppgjøret mot Chelsea på Stamford Bridge kl.17.05. Liverpools neste motstander Manchester City møter Birmingham hjemme kl. 15.00. Også den vises direkte på Canal+.

 

Tap for U19 og U17

Begge juniorlagene tapte borte mot Manchester City – U19 1-2 og U17 3-4.

 

Irland U17 tapte uten ”Joxer”

Irland U17 tapte 0-1 mot Kanariøyene i tredje og siste kamp i turneringen Copa del Atlantico på Gran Canaria. Liverpools John Paul Kelly måtte se oppgjøret fra sidelinjen etter utvisningen mot Spania onsdag.