- Vi fortjente å vinne

Gérard Houllier og Steven Gerrard var enige om at Portsmouth hadde flaks som fortsatt er med i FA-Cupen. Omkamp om en uke på sørkysten. Trekning i morgen.

Manager Houllier erkjente at Liverpool måtte betale for brente sjanser da Portsmouth sikret seg omkamp i FA-cupens 5.runde gjennom en sen utligning, men følte seg også snytt for nok et straffespark:  - Kampen skulle ha vært død og begravet.  Vårt pasningsspill og bevegelse var god, og en del av den fotballen vi spilte var fantastisk.  Av og til behøver du imidlertid et mål nummer to, og Portsmouth sørget for en god utligning.  Vi skulle hatt et straffespark da Stevie ble felt bakfra.  Jeg har sett den om igjen på TV, og det var klar straffe.  Men vi spilte bra og Steven Gerrard var glimrende.  Spillerne bør være stolte av seg selv.

 

 

Kaptein Gerrard delte sin sjefs oppfatning om at gjestene fra sør var heldige som får en ny sjanse:  - Jeg mener at vi fortjente å vinne.  I form av målsjanser, ballinnehav og innsats var vi best, men de får nå en fordel ved å spille hjemme.  Vi hadde nok sjanser til å ha vunnet kampen, og jeg vil tro at de selv synes de er heldige som til slutt fikk omkamp.  Vi er skuffet over ikke å være klare for kvartfinalen.  De som misset sjansene er litt nede nå, men vi må være klare igjen slik at vi kan være blant de åtte siste.  Jeg følte at jeg burde hatt straffe.  Dommeren sa at han (Stefanovic) rørte ballen, men det betyr ikke noe dersom han også tok meg ut.

 

Omkampen mot Portsmouth spilles nå på Fratton Park søndag 22.februar kl 16.00.  Ligakampen mot Portsmouth, som skulle vært spilt lørdag 21.februar, er nå utsatt på ubestemt tid.

 

Trekning for FA-Cupens kvartfinaler er i morgen (mandag) kl 14.30.