- Vi fortjente ikke å tape

Hugh McAuley mente reservene var uheldige da de gikk på et nytt tap. Ny sponsoravtale for Liverpool. Rush og Mølby møtes til bunnoppgjør.

Nytt tap for reservene

Reservelaget nærmer seg faretruende bunnen av tabellen da de i går tapte sin sjette kamp av elleve denne sesongen.  Trener Hugh McAuley mente imidlertid at hans unge mannskap var uheldige som fikk 1-2 mot Bolton:  - Vi lå under med 0-2 etter ti minutter, og det sa seg selv at det ville bli vanskelig å komme tilbake fra det, men vi var mye bedre i 2.omgang.  Vi skapte noen gode sjanse og uheldigvis misset John Welsh et straffespark.  Det er slikt som skjer, men jeg føler at guttene i det minste fortjente uavgjort.  Det var en god erfaring for noen av de yngste å få en sjanse til å spille i en slik kamp.  Juniorer som Danny Smith, James Smith, Danny Guthrie og Ryan Wilkie(bildet) startet alle mot Bolton.

 

Samarbeid med Orange

Liverpool har skrevet under en avtale med teleselskapet Orange.  Avtalen gjør at ”Orange World mobile portal” får mulighet til å gi sine kunder tilbud om å vise høydepunkter fra Liverpools kamper, intervjuer, analyser, direkte overføring av kamper, logoer etc.  Det er ikke opplyst hvor mye avtalen er verdt for Liverpool FC.

 

Klassisk rødt møte i 2.divisjon

Chester møter i kveld Kidderminster i hva som nå blir kalt 2.divisjon, men som er den fjerde og nederste divisjonen i de profesjonelle ligasystemet.  Ian Rush har hatt gode resultater etter at han overtok som manager i Chester, men klubben er fortsatt i nærheten av bunnstriden med sin 18.plass på tabellen.  Kidderminster og Jan Mølby ligger helt i bunnen, men Rushie er generøs overfor sin gamle lagkamerat før den viktige kampen:  Jan har gjort en glimrende jobb.  De har hatt mange skader og det kan ikke ha vært lett.  Jan er en vinner og jeg vet de vil gjøre det vanskelig for oss.  Kidderminster prøver å spille ordentlig fotball og vi må være på topp for å få det rette resultatet.  Deres nylige seier mot Scunthorpe, som leder tabellen, viser at de har kvaliteter.