- Vi har spillere til å gjøre det bedre

Hamann om avstanden på 20 poeng opp til Manch Utd. Må bygge videre på seieren mot Chelsea, sier Stevie G. Espanyol bekrefter utlånsavtale for Vignal. Juniorene sparker i gang vårsesongen.

De røde er 20 poeng bak Manchester United etter halvspilt liga. Det er overhodet ikke akseptabelt for Liverpool FC, mener Dietmar Hamann.

- Vi burde ha gjort det langt bedre med de spillerne vi har her. Det er ingen grunn til at vi skal være 20 poeng bak Manchester United.  Vi burde være i stand til å konkurrere med Arsenal og Manchester United. Jeg sier ikke nødvendigvis at vi er gode nok til å vinne tittelen, men vi burde være hakk i hæl og slåss fram til mars i det minste. Trener-teamet har gjort alt mulig for å snu rundt på ting denne sesongen. Men snakk vinner ikke kamper. Spillerne må gjøre det ute på banen. Vi må holde sammen og sørge for noen gode resultater. Det er helt i orden at supporterne forventer at vi skal kjempe om tittelen, men vi har bare ikke klart det. Det er ingen overraskelse for meg at manageren har fått kjeft fordi vi er så langt etter United. Spillerne har ikke spilt så godt som vi kan, og vi er ikke 15-20 poeng dårligere enn det de er. Nå er det på tide å bevise det, uttaler Dietmar Hamann.

 

Seieren mot Chelsea på Stamford Bridge var en god injeksjon. Steven Gerrard mener at det er på tide at spillerne viser sitt ypperste og spiller som mot Chelsea. Laget har sviktet altfor ofte denne sesongen.

- Det har vært kamper denne sesongen hvor enkelte spillere har sviktet manageren, og også hele laget har sviktet. Hver spiller må stå fram og ta telling. Vi har ikke råd til at noen spillere gjemmer seg bort. Vi må prestere på samme nivå som vi viste mot Chelsea, i hver eneste kamp. Så enkelt er det. Hvis vi kan fortsette å spille slik som på onsdag, så kan vi forhåpentligvis klare 4.plassen. Vi trenger å bygge videre på denne seieren. Den betyr ingenting hvis vi ikke tar tre poeng mot Villa i morgen. Det er målet vårt, uttaler kapteinen.

 

Espanyol bekrefter utlånsavtale

Gregory Vignal skal nå ha signert en utlånsavtale gjeldende ut sesongen med bunnlaget Espanyol i Primera Division. Dette bekrefter spanjolenes visepresident Joan Collett. 22-åringen var første halvdel av sesongen på lån i franske Rennes, men lånekontrakten ble terminert like før jul etter at Vignal hadde komme på kant med treneren.

 

Juniorene sparker i gang vårsesongen

Både U19 og U17 gjenopptar seriespillet i morgen etter juleferien. David Raven ble i desember flyttet opp til Melwood og sannsynligvis kommer han til å spille oftere på reservelaget enn på U19 fremover.

- Det var en veldig positiv flytt. Det bør forbedre David fordi han vil trene sammen med spillere på et høyere nivå. Men det betyr også at han ikke alltid vil være tilgjengelig for oss, men det vil gi andre sjansen til å imponere, sier U19-trener John Owens.

U19 avsluttet høstsesongen med en 4-1-seier borte mot Sheffield Wednesday. I morgen møter de Crewe på Akademiet i Kirkby. De røde ligger på en 5.plass, hele 14 poeng bak serieleder Manchester City. Likevel har man tapt færrest kamper i avdelingen – to. Men hele åtte uavgjorte må ta skylden for at avstanden har blitt så stor. David Mannix tar det fortsatt rolig med sin kneskade, mens Chris Butler er ute for resten av sesongen. Ellers har John Owens fullt mannskap.

 

For U17 stor Merseyside-derby mot Everton på Netherton Training Ground for tur. De røde ligger på 3.plass, fem poeng bak Everton og syv bak Manchester United.  2.plassen må erobres hvis det skal bli play-off.