- Vi må kjøpe spillere

Det innrømmer Rafael Benitez, som antyder at Steven Gerrard ikke vil starte i dag. Middlesbroughs manager forventer krig på midtbanen. Mesterligamotstander sliter.

Siden Michael Owens forsvinningsnummer har det vært at klart at dette er en posisjon Liverpool vil forsøke å styrke. Etter skadene på Milan Baros (bildet) og Djibril Cisse synes dette bare enda klarere.
- Vi må jobbe med de angrepsalternativene vi har, men vi blir også nødt til å styrke laget når vi får sjansen, sier Rafael Benitez.
Når han får sjansen, er i januar, da transfervinduet åpner.
Samtidig som spanjolen fortviler over de to spissenes skader, kan han glede seg over at Steven Gerrard ser ut til å være tilbake. Kapteinen vil gjerne starte allerede mot Middlesbrough i dag.
- Det er bra at han vil det. Likevel tror jeg ikke at vi vil la ham starte. Derimot kan han komme inn i andre omgang, litt avhengig av hvordan kampen forløper, antyder Benitez.

- Liverpool sterkt, tross skader
Når Middlesborugh i dag tar imot et skadeskutt Liverpool-lag, kan de gjøre nesten (Michael Reizeger er ute) uten å tenke på egne skadeproblemer. Dette til tross, hjemmelagets manager, Steve McClaren, er forsiktig med å undervurdere merseysiderne.
- Det er klart at det oppleves som en stygg smell når du får flere skader i samme posisjon. Liverpool opplever dette på spissplass nå. Likevel er det fortsatt et godt lag vi møter, og de vil dessuten få et løft av at Steven Gerrard er tilbake. Selv om de har hatt mange skadeproblemer, har Liverpool fortsatt å levere gode resultater, understreker McClaren.
- Rafael Benitez har innført en ny type fotball i Liverpool. Laget har en solid midtbane og et veldig sterkt konkurranseinstinkt. For å vinne må vi vinne krigen om midtbanen, for så å stole på at spissene våre kan sette inn de avgjørende målene, mener Middlesbroughs manager.

Sist, men ikke minst ...
Monaco sliter foran tirsdagens mesterligamøte med Liverpool. Etter helgas tap 1-3 mot Sochaux, har de seks uavgjorte og to tap i sine åtte siste kamper i Ligue 1.
Angående Senegals treningskamp mot Algerie på onsdag, spilte Salif Diao samtlige 90 minutter. Utlånte El-Hadji Diouf startet også, men ble byttet ut etter 77. minutter. Senegal vant 1-2.