- Vi må stoppe Gerrard

Marseilles er ikke i tvil om hvem som er den største trusselen mot et godt resultat i kveld. Steven Gerrard må stoppes, sier trener Jose Anigo. Ian Rush fortsetter suksessen med Wales U-17.

Liverpool har en god statistikk i E-Cupen de siste årene, og er i kveld ute etter å forbedre den ytterligere. Motstander Marseillie vet hvem som må stoppes dersom de skal oppnå et godt resultat. Trener Jose Anigo har advart spillerne sine mot Gerrard og kommer sikkert til å legge en mann tett inntil kapteinen fra start. – Jeg har stor respekt for Liverpools mannskap. Bare se på spillere som Harry Kewell og Michael Owen. Det er likevel én person vi må virkelig passe oss for, nemlig Steven Gerrard. Han er selve motoren i laget. Houllier er også imponert over formen til Stevie G. den siste tiden. Laget har bare tapt to ganger på de 16 siste, og franskmannen sier Steven har vokst både som spiller og menneske. Han legger imidlertid til at det fortsatt er utviklingspotensial, og at de røde kommer til å få se en enda bedre kaptein i årene som kommer.
Det er ventet at Milan Baros kommer inn for Bruno Cheyrou fra start.

Rush forsetter suksessen
Ian Rush har fortsatt suksess som trener for Wales U-17. Med seier over Portugal, regjerende World Youth Champions, vil ett poeng mot Hellas fredag kvalifisere dem til U-17 EM i Frankrike til sommeren.