- Vi vant for Cissé

Traoré dediserer seieren mot Deportivo til Cissé. Traoré om egen framgang. Benitez roser Biscan. Premier League tar i bruk ny ball. U16-spilleren Ray Putterill i troppen til direktesendt kamp på Sky Sports.

Traoré og  å dedisere seieren mot Deportivo la Coruña til Djibril Cissé.

- Alle har tenkt på Djibril siden lørdag. Vi ønsket å komme hit og gjøre det bra for ham. Alle spillerne snakket om å dedisere denne seieren til ham fordi vi alle håper han kommer seg snart etter benbruddet. Djibril er vennen min, og jeg vet hvor trist han føler seg. Han går glipp av det første året i Liverpool, og det er ikke enkelt for ham. Jeg vet hvor bestemt han er på å komme tilbake. Jeg ønsket å ringe ham rett etter kampslutt for å si at ”dette var for deg”.

 

Traoré om egen framgang

Djimi Traoré har spilt svært godt på venstrebacken etter at han fikk sjansen av Rafael Benitez. Både Djimi Traoré og Igor Biscan ble nærmest avskrevet av Liverpool-fansen bare for et par uker siden. Nå har begge fått en ny start av Rafael Benitez, og begge imponerte på henholdsvis venstre back og sentral midtbane. Traoré ble kåret til Liverpools beste her på liverpool.no, og forklarer sin personlige fremgang på følgende måte.

 - Faktumet at spillere som meg og Igor Biscan kan komme inn i en kamp som dette og gjøre det bra, viser at vi har en sterk tropp. Jeg vil ikke si at jeg har blitt en ny spiller under Benitez, men jeg føler at jeg har managerens tillit. Jeg forsøker bare å følge alt han spør meg om å gjøre ute på banen. Hittil har ting gått greit. Jeg har arbeidet hardt på trening, og jeg prøver alltid å gjøre mitt beste i kamper. Jeg føler at jeg har gjort det bra, men jeg ønsker å forbedre meg. Jeg har plass på laget nå, og den ønsker jeg å beholde. Det viktigste er likevel at laget gjør det bra.

I mangel på muligheter på førstelaget var Traoré på vei bort like før overgangsvinduet stengte i sommer. 24-åringen ble værende etter at Benitez fortalte ham om at muligheten for spill ville komme.

 

Benitez roser Biscan

Rafael Benitez var glad for at Igor Biscan tok godt vare på muligheten i gårsdagens Champions League-oppgjør.

- Det er viktig for andre spillere i troppen å spille bra når de kommer på laget, og det er akkurat hva Igor gjorde. Det hjelper på selvtilliten til alle i spillerstallen som ikke alltid er på laget når de ser noe slikt skjer. Hvis man har spillere som kan komme inn å prestere slik, betyr det at laget sannsynligvis kommer til å gjøre det bra i alle turneringer, fordi man har flere spillere å stole på. Jeg følte under pre-season at han var en god spiller, men han behøvde selvtillit. Når man har spillere som Hamann, Alonso og Gerrard, som kommer til å spille de fleste kampene, vet man at de andre ikke kan spille like mye. Noen ganger betyr det at spillere som kjemper om en plass på laget mister selvtillit. Men jeg ser hvor godt han har trent. Nå håper jeg at han selvtillit øker. Det vil være veldig viktig for oss i fremtiden.

 

Premier League tar i bruk ny fotball

En ny type ball blir introdusert i Premier League kommende lørdag. Nike Total 90 Aerow Hi-Vis er spesielt designet for bruk i vinterhalvåret. Vitenskapsmenn har kommet frem til at gult er mest synlig for menneskets øye under dårlige lysforhold. Gult er kombinert med den optimale kontrastfargen mørkeblå. Premier League har bestemt at ballen skal benyttes i tidsrommet 6.november-28.februar.

 

Unggutt på England U16

Angriperen Ray Putterill er Liverpools representant i den engelske U16-troppen til kveldens oppgjør i Victory Shield mot Nord-Irland. Kampen kan følges på Sky Sports 1. Avspark kl. 20.35 på hjemmebanen til Glenavon FC.