- Vi vet hva vi må gjøre

Det er den betryggende meldingen fra Liverpools manager, som samtidig støtter Kevin Keegans kandidatur som fortsatt Manchester City-sjef. - Jeg ønsker å bli her i årevis, forsikrer Bruno Cheyrou.

Foran morgendagens møte med Manchester City røper Gerard Houllier at spillerne hans og han har en målsetning tallfestet i antall poeng.

- Det er 14 kamper igjen. Vi vet hvor mange poeng vi trenger for å ende på fjerdeplass, og vi vil nå den summen, forsikrer Houllier. Hva denne summen er, sier han derimot ingenting om.

- Vi har spilt godt i det siste, særlig mot Newcastle og Everton, men også mot Bolton. Vi har skapt mange sjanser, så nå mangler bare målene, mener Le Boss. Han innrømmer gjerne at spesielt på hjemmebane så har Liverpool spilt langt under pari denne sesongen. Som forklaring trekker han igjen fram de mange skadene.

- Men nå står vi foran kamper mot Manchester City og Portsmouth, og de blir veldig viktige for sesongen vår. Vi vet det, forsikrer franskmannen.

 

Keegan får støtte av Houllier

I morgen møter Liverpool altså Manchester City. Det betyr møte med tidligere røde som Steve McManaman, Robbie Fowler, Nicolas Anelka - og Kevin Keegan. Sistnevnte sitter urolig i managerstolen etter 13 kamper uten seier, men han får nå støtte fra en minst like presset kollega, Gerard Houllier. Han har spesielt merket seg Citys snuoperasjon mot Tottenham i FA-cupen.

- Det var en forbløffende forestilling. Dette er den typen kamp som spillerne vil snakke om resten av sine liv, mener Houllier. 

- Når spillerne gjør noe sånt, viser det at de spiller for Kevin Keegans jobb, og det gleder meg å se. Antakeligvis kommer han til å snu denne situasjonen, men forhåpentligvis etter møtet med oss i morgen, tillegger han. Forrige gang de to lagene møttes var det som kjent Robbie Fowler som berget uavgjort for Manchester-laget.

 

- Jeg vil være her i årevis

Liverpoolfc.tv offentliggjør i dag flere sitater fra sitt eksklusive intervju med Bruno Cheyrou. Hele intervjuet er bare tilgjengelig for brukere med elektronisk sesongbillett (e-season ticket).

- Jeg blir her så lenge Liverpool vil ha meg her. Jeg elsker å spille for Liverpool, og ønsker å vinne mange trofeer med denne klubben. Det er målet mitt og drømmen min, sier Cheyrou.