- Vi vil ha mindre uflaks til neste år

Houllier uttaler seg foran kampen mot Levski Sofia om bl.a. at de røde har ulike typer supportere, om 13 cupfinaler, om at det er feil å si at Liverpool er negative, og hvem som skal ta det neste straffesparket.

Gérard Houllier sier i forkant av 3.runde i UEFA-Cupen, og innspurten i Premier League, at han har store forhåpninger foran avslutningen av denne sesongen og at man vil nå de mål som nå er satt:  - Vi er klar over den kritikken som blir oss til del om dagen, men vi vil prøve å ikke la det influere oss ute på banen.  Dette er vår siste sjanse til å vinne noe sølvtøy denne sesongen, og jeg kan garantere at vi vil gjøre det vi kan både i UEFA-Cupen og under innspurten av ligaen.

 

- Vi har skuffet etter tapet mot Portsmouth, fordi vi før det kun hadde et tap på 12 kamper og jeg vil si at bortsett fra en kamp viste vi fremgang og spilte bedre.  Jeg har tro på fremtiden fordi vi nå så å si har alle spillerne tilbake fra skader, bortsett fra Vladimir Smicer.

 

- Jeg kan forstå frustrasjonen fra fansen over dårlige resultater, men den blir delt av alle oss i klubben.  Kritikken som har kommet er en del av gamet.  Det er en del som er blitt sagt og skrevet som jeg føler ikke er fair, og som ikke er riktig, men vi vil leve med det.  Jeg tror mange folk vet hva vi har gjort med denne klubben de siste fire årene.  Det er to typer fans, og de som erkjenner hva vi har gjort i disse fire årene tilhører en del.  Vi har forandret på ting og trolig fått klubben inn på et nytt spor.  Det har vi gjort som et team, ikke bare meg men også styret, spillerne og staben.  Vi har forbedret fasilitetene, vi har vunnet seks trofeer og kvalifisert oss for Champions League to ganger.  Målet vårt nå er å komme tilbake til Champions League så fort som mulig.  Denne sesongen har vi blitt veldig utsatt for skader.  Det har vært en vanskelig sesong, og noen ganger har ikke resultatene stått i stil med spillet.  Jeg har store forhåpninger til fremtiden.

 

- Det som er sikkert er at vi vil ikke ha like mye uflaks til neste sesong som vi har hatt denne sesongen.

 

- Michael Owen hadde scoret på alle sine straffespark denne sesongen, og det var veldig uheldig at han misset ett sist uke fordi at dersom han hadde scoret ville vi sannsynligvis gått videre.  Det som er bra er at spillerne gikk ut og forsvarte Michael.  Dersom han spiller i morgen, og vi får straffe, er det han som vil ta den.

 

- Når du er på arbeid gjør du jobben din, uansett om du blir utsatt for kritikk eller ros.  For øyeblikket er ikke resultatene veldig bra, og vi har en vanskelig periode i forhold til hva som blir sagt og skrevet om oss, men vi kan leve med det.  Vi kommer til å stå på videre, ikke vær redd for det.

 

- Å kritisere oss for å ha en negativ spillestil synes jeg ikke er riktig.  Hvis en har sett noen av våre kamper tror jeg ikke en kan si det.  Det kan være ganger hvor vi har hatt behov for å holde på ballen mer enn hva tilfellet har vært tidligere, og jeg kan være enig i at vi ikke har vært kliniske nok foran mål.  En kan imidlertid ikke si at vi har vært negative.

 

- Det vi nå må gjøre er å fortsatt holde sammen.  Vi er sterke, og vi vil bli enda sterkere framover.  Vi har igjen 13 cupfinaler å spille i ligaen, i tillegg til UEFA-Cupen.  Vi vil nå være mål.