- Vi vil utligne gapet til toppen neste år

Gérard Houllier forklarer nok en gang hvorfor Liverpool ikke har hatt suksess denne sesongen, og tror man vil ta igjen forspranget til toppen. Liverpool sjekket Brede Hangeland.

- Vi vil ikke være så uheldig til neste år

Manager Houllier sier at man nå vil konsentrere seg om å sikre fjerdeplassen gjennom gode nok resultater i de tre ligakampene som gjenstår, og franskmannen mener at den uflaksen man har hatt denne sesongen vil forsvinne i en slik grad til neste sesong at man utligner forspranget til tettrioen:  - Med de skader vi har hatt, og det kritikken vi har måttet tåle, er det et bevis på vår karakterstyrke at vi fortsatt har mulighet til å bli nummer fire med tre kamper igjen å spille.  Nå må vi fortsette å vise dette helt ut.

- Vi hadde et møte foran kampen mot United, som jeg tror vil vise seg å være viktig med tanke på resten av sesongen.  Vi hadde kontroll på Old Trafford, bortsett fra en periode på ti minutter i 2.omgang.  Vi fikk aldri panikk, og vi ble aldri overkjørt.  De prøvde å sette oss under press, men skadet oss ikke nok.

- Vi har viste med seire borte mot Chelsea og Manchester United at vi kan konkurrere med de beste, men sesongen som helhet har vært merkelig og veldig vanskelig.

- Vi vil ikke ha like mye uflaks med skader til neste sesong, slik at jeg tror gapet mellom oss og de tre beste vil bli utlignet.  Det har vært tider hvor vi har hatt flere spillere skadet enn friske, men med fire kamper igjen har vi alle tilgjengelige og det kan utgjøre forskjellen.

 

Liverpool på Lerkendal

Ifølge VG var LFC representert på Lerkendal i går, da Rosenborg spilte mot Viking.  Målet med besøket skal ha vært å sjekke nærmere Vikings midtstopper Brede Hangeland.  De røde har også tidligere hatt oppsyn med den lange forsvareren.