50% sjanse for Henchoz

Tiden løper fort for Stephane Henchoz i kampen om å bli klar til lørdag. Clinton Morrison håper han kan ødelegge for Liverpool nok en gang.

Midtstopper med test i dag eller i morgen

Stephane Henchoz ble i dag vurdert som 50/50 i muligheten til å blir friskmeldt til det viktige ligaoppgjøret mot Birmingham kl 18.35 på lørdag.  Gérard Houllier vil trolig forlange at sveitseren gjennomfører en skikkelig treningsøkt før kampen på St. Andrews, og Stephane vil bli testet i dag eller i morgen for å se om det er tilrådelig at han blir med på en spilleøkt.

 

Morrison – fra fiasko til helt

The Kop lo av Clinton Morrison da han foran returkampen mot Crystal Palace i ligacupen i 2001 uttalte at Michael Owen kunne ha noe å lære av hans avslutteregenskaper.  Den sleivete bemerkningen kom etter at Michael hadde sløst med sjansene i 1-2 tapet i London, før man på Anfield kunne gapskratte da angriperen regelrett bommet på sin eneste sjanse i returen som Liverpool vant med 5-0.

Morrison har imidlertid kunnet reise seg etter sin overgang til Birmingham.  I forrige sesong scoret han nemlig begge målene i 2-2 kampen på Anfield, hvor utligningen kom i kampens siste sekunder, og han besørget også seiersmålet i 2-1 seieren i The Midlands.

Nå håper Morrison at han igjen kan stikke kjepper i hjulene for Liverpool:  - Du har alltid lag som hele tiden synes å være vanskelige å møte, og kanskje jeg er mannen som alltid skaper trøbbel for dem!  Det ville i hvert fall ikke være meg i mot om det ble slik på lørdag.  Vi er litt skuffet over de resultatene vi har hatt denne sesongen, men vi ønsker å avslutte med stil i vår siste hjemmekamp denne sesongen.