Alex Miller trolig ny førstelagstrener

Alex Miller inn i trenerteamet. Liverpool starter eget TV-show for fans utenfor UK og Irland. Carl Medjani og Anthony Le Tallec på vei til fransk fotball. Kneskadet Totti ute av nattens kamp.

Liverpools sjefsspeider Alex Miller har ifølge skotske Daily Record fått jobben som ny førstelagstrener. Den tidligere Rangers-stjernen med manager-bakgrunn i Hibs og Aberdeen vil bli en del av Rafel Benìtez’s nye trenerteam. ”Alex vil få ansvaret for førstelagstreningen med det første. Laget for øyeblikket utenlands, men når de kommer tilbake fra Amerika på onsdag, vil Alex innta sin nye rolle,” sier en talsmann for klubben.

 

 

Liverpool skal produsere TV-show

Liverpool-supportere over verden vil snart få muligheten til å se et ukentlig tretimers TV-program produsert av klubben for fans utenfor de britiske øyer. Showet, som skal hete ’LiverpoolFC TV’ vil bestå av minst tre timer med action hver uke, inkludert kamper fra både Premier League og Champions League. Ellers vil man få muligheten til å se en oppsummering av ukas nyheter, forhåndsstoff, kampanalyser, eksklusive intervjuer, klassiske kamper og dokumentarfilmer.

 

TWI vil produsere programmet for interesserte over hele verden, noe som vil bety at man i mange land for første gang vil få muligheten til å holde seg skikkelig oppdatert på hva som skjer i klubben. Opptak av alle Champions League-kamper og alle 38 ligakamper vil bli en del av tilbudet.

 

”Vi er veldig glade over å kunne offentliggjøre denne fantastiske nyheten. Det er gode nyheter at fans over hele verden nå vil få muligheten til å følge laget på TV, og forhåpentligvis vil programmet også tiltrekke nye fans til klubben,” sier Rick Parry til liverpoolfc.tv.

 

Michael Mellor fra TWI tror at tidspunktet nå er perfekt for å starte en egen TV-kanal for utenlandske fans: ”TWI er veldig fornøyde med å kunne samarbeide med Liverpool nå som klubbens tilhengerskare vokser over hele verden.”

 

På grunn av TV-rettigheter vil denne kanalen ikke bli tilgjengelig i Storbritannia og Irland. For at en Premier League-klubb skal kunne ha en egen TV-kanal i der, må man produsere minst 40 timer med stoff hver uke, og man får ikke sende noen førstelagskamper direkte. ”Det blir neppe aktuelt å starte en slik kanal her før reglene blir forandret og vi kan sende kamper direkte. Det er viktigere at vi investerer i laget enn i en TV-kanal vi vil tape penger på,” sier Rick Parry til liverpoolfc.tv. Den nye TV-kanalen vil starte sine sendinger

15. august.

 

 

Le Tallec og Medjani på vei til Frankrike

I dagens Liverpool Echo står det at Liverpool har inngått en utlånsavtale på ett år med franske L’Orient for midtstopperen Carl Medjani, mens Anthony Le Tallec tilsynelatende er på vei til St. Etienne.

 

 

Kneskadet Totti står over mot Liverpool

Romas kaptein Francesco Totti har pådratt seg en kneskade, som kan holde ham utenfor spill i minst én måned. Det betyr at han neppe blir å se i treningskampen mot Liverpool i New Jersey i natt.