Alonso og Garcia i startoppstillingen ?

Benitez utelukker ikke at både Alonso og Garcia starter mot et Bolton som er grundig kartlagt. Baros og Cissé trenger mer tid sammen. Josemi spilleklar. Benitez ønsker å beholde Traore. Manageren vurderer CL-gruppa.

Rafael Benitez sa på dagens pressekonferanse at både Xabi Alonso og Luis Garcia(bildet) har imponert på trening slik at begge kan bli å se i startoppstillingen i den tv-sendte kampen mot Bolton på søndag.

- Kanskje kommer Xabi Alonso og Luis Garcia til å starte kampen. De forstår hva jeg ønsker å gjøre og det er en mulighet. De er begge intelligente spillere som vil heve laget. De har trent godt.

 

Bolton nøye kartlagt

På spørsmål om hvordan han forbereder seg til kamp mot et lag han aldri tidligere har møtt uttalte han følgende.

- Jeg jobbet med Ivan Campo i Valladolid og han er en god spiller. Han er en viktig spiller for Bolton. Han kontroller midtbanen. Vi har sett Bolton og jeg kjenner til dem. Jeg snakker med Alex Miller hver dag og vi har sett på videoer av dem. Vi forsøker å forbedre nivået på laget vårt og vi ønsker å bygge videre på 2.omgangen vi hadde mot Manchester City. Jeg har en ide, og hvis vi jobber skikkelig og arbeider sammen, så kan vi oppnå ting.

 

Benitez om Baros og Cissé

Det nye spissparet Milan Baros og Djibril Cissé har bare scoret et mål hver i sesongens fire første kamper. Rafael Benitez legger ikke skjul på at spissparet ikke er samkjørte ennå, men ønsket ikke å kommentere om begge starter på søndag. En mulighet er å la Luis Garcia erstatte Cissé eller Baros i angrep.

- Noen ganger spiller de bra og andre ganger gjør de det ikke. Det betyr at de trenger mer tid. De behøver å spille kamper for å bli vant til hverandre, men kanskje vi forandrer på ting. Kanskje vi kan forandre på bevegelsesmønstret eller andre deler i spillet deres. Kanskje de har tilsvarende attributter og er samme type spiller på flere felt. Cissé er hurtigere enn Milan Baros. Milans ballbehandling er bedre. De kan forstå hverandre og bli gode partnere.

 

Josemi spilleklar

Ifølge Liverpoolfc.tv er Josemi tilbake i troppen. Den tidligere Malaga-spilleren pådro seg en ryggskade mot Manchester City og var derfor ikke aktuell mot Grazer i midtuka.

 

Benitez ønsker å beholde Traore

Everton bekreftet tidligere i dag at de hadde blitt enige med Liverpool om en overgangssum på £1,5M for Djimi Traore og at bare legesjekken gjensto før spilleren kunne signere for de blå. Liverpool har kun gått ut og bekreftet at de har mottatt bud på spilleren. Rafael Benitez kan godt tenke seg å beholde spilleren.

- I dag er det fredag 27.august og Djimi er fremdeles Liverpool-spiller. Han har to år igjen av kontrakten med Liverpool og jeg vil like å beholde ham. Om situasjonen kommer til å forandres før overgangsfristen i neste uke, vet jeg ikke.

 

- Vanskelig gruppe

Rafael Benitez synes de røde har fått tøff motstand i gruppespillet i Champions League, men gleder seg til å ta fatt på utfordringen.

- Vi havnet i en vanskelig gruppe, og må spille mot tre gode lag. Deportivo La Coruña er et av de beste lagene i Spania. De har gode spillere og har spilt sammen i lenge. Hva vi ønsker er å vise folk vår beste side istedenfor det vi viste på tirsdag. Jeg tror at med hardt arbeid kan vi gjøre det bra og med Luis Garcia og Xabi Alonso har vi flere valgmuligheter.