Antonio Nunez er klar

LFC bekrefter i dag at Antonio Nunez er klar for klubben fra Real Madrid, etter fullført legetest. Han får nr.12 og har skrevet under en 3-års kontrakt. Mer facts om spanjolen.

25-åringen trente i dag med sine nye lagkamerater, etter først å ha passert den obligatoriske legetesten.  Trolig er han aktuell for spill på reservelaget mot Middlesbrough i morgen.

 

Antonio Nunez Tena er født 15.januar 1979.  Han er 183 cm høy og 70 kilo tung.  Han startet opp for den lille klubben San Federico, før han gikk til 3.divisjonslaget CD La Rozas.  I 2001 ble han oppdaget av Real Madrid, hvor han scoret to mål på 24 reservekamper.  Året etter satte han inn ni mål, før han ble forfremmet til førstelagstallen på Bernabeu.

 

Forrige sesong kom han inn som innbytter 11 ganger for Real Madrid, og han scoret i debuten mot Villareal da han headet inn en corner.

 

Han blir betegnet som en arbeidsom og lojal spiller, en allround type uten ekstreme egenskaper.  Han skal ha bra fart, og Rafael Benitez var klar på at han for ham er en høyreflanke på midtbanen, selv om han også kan spille sentralt.  I tillegg skal han være meget habil i lufta.

 

Vi vil ha en egen mann tilstede på reservelagskampen mot Middlesbrough i morgen, og håper at vi da kan ta 25-åringen nærmere i øyensyn.