Antonio Nunez ute en måned

Kneskaden setter ham på sidelinja i inntil fire uker. Xabi Alonso i kamp mot klokka? Luis Garcia på glid? El-Hadji Diouf utleid.

Antonio Nunez hadde knapt rukket å gjennomføre legetesten i Liverpool, før han ble skadet på sin første trening i går. I dag kom rapporten fra scanningen av kneet, og det er lite lystelig lesning. Høyrekanten ventes å være ute en hel måned på grunn av en strekk i et leddbånd.
- Spilleren er selvfølgelig kjempeskuffet. Han skulle starte for reservelaget i går og var i betraktningen foran førstelagskampen til helga før dette skjedde, kommenterte en talsmann for klubben.

Alonso med kurs for Merseyside
Xabi Alonso, en landsmann av Nunez, står foran en snarlig legesjekk. Det skriver Liverpool Echo. Alonso skal ha satt kurs for Merseyside med det siktemålet å få fullført alle formelle prosedyrer før middagstid i morgen. Det er nødvendig for at han skal kunne spille kampen mot Manchester City på lørdag. Den spanske sportsavisa Marca kan i dag fortelle at spilleren har holdt en pressekonferanse hvor han tok fravel med Real Sociedad.
- Fra begynnelsen har Benitez vist at han har tro på meg, og det har hjulpet meg til å ta en avgjørelse, sa Alonso, som omtalte Liverpool som en stor klubb med en imponerende historie.    

Garcia på glid?
Samme Marca kan i dag fortelle at avtalen mellom Luis Garcia, Barcelona og Liverpool på det nærmeste er gjort. Det eneste som gjenstår er å finne en betalingsform som passer begge klubber. Enn så lenge holder Barca og Garcias agent igjen med å offentliggjøre avtalen. Mye tyder på at Liverpool har gitt Garcia et nytt og bedre tilbud som har overbevist ham om at gresset er grønnere på den andre siden av sjøen. Marca ramser ellers opp Josemi, Nunez, Xabi, Owen og Garcia på rekke og rad, før de treffende konkluderer med at Rafael Benitez er i ferd med å "spaniasere" Liverpool Football Clubs innkjøpspolitikk...

Avklaring om Diouf
Det eneste som har syntes sikkert om El-Hadji Diouf, er at han ikke har noen fremtid på Anfield. Nå melder Bolton at de har spikret en ettårs låneavtale med spilleren i dag. Eneste mulige fallgruve er at det blir trøbbel med arbeidstillatelsen. På samme tid snakkes det om at Porthsmouth skal være interessert i Liverpools andre senegaleser, Salif Diao, som er tilgjengelig for transfer.