Auksjon for kreftsaken

Budene på den eksklusive Liverpooltrøya, signert av tidligere storspillere, har nå kommet opp i kr 10.000. Søndag 29.02 kl 17:00 er siste frist for bud.

Frode Sørensen heter en lastebilsjåfør fra Sarpsborg som i ti år har samlet inn leker og gaver til kreftsyke barn. I tillegg har han hvert år arrangert en fotballtur for kreftsyke ungdom. De to siste årene har turen gått til Liverpool. Denne gangen står Roma i september på programmet. Inntektene fra draktauksjonen går til dette arrangementet.

- Ungdommene er i fra 20-35 år og kommer fra hele landet, sier Frode til liverpool.no. Hvor mange som blir med, vet jeg ikke. Det kommer an på hvor mye penger jeg klarer å samle inn. Han forteller at han tidligere har vært i Liverpool, Manchester og Chelsea med grupper.

Hvordan har du klart å skaffe penger til dette?
- Flere fagforeninger har støttet meg i arbeidet for kreftsyke, men også privatpersoner og enkelte firmaer. Folk har fått tillit til meg ettersom de ser at ting skjer. Jeg får min lønn gjennom gleden ved arbeidet. Dette handler om unge mennesker, full av livsmot og humør til tross en alvorlig diagnose. Alle pengene jeg samler inn går rett til dette arbeidet, understreker Frode.
Både Supporterklubben, Vegard Heggem og Stig Inge Bjørnebye støtter og har støttet Frode Sørensen i hans arbeid.
Hva kan du si om drakta som nå auksjoneres ut?
- Den er en gave fra spillerforeningen på Anfield. Alle de mest kjente tidligere spillerne har signert trøya. Det burde derfor være et meget ettertraktet souvenir.
Hvordan kan folk legge inn bud på drakta under?
- De kan enten sende en mail til meg til: [email protected] eller ringe meg på telefon 95 19 22 41.
Da kan vi bare oppfordre de av dere som har muligheten, til å grave dypt i lommene, eventuelt oppfordre din arbeidsgiver til å sikre seg eksklusiv veggpryd!

Frode kan nå bekrefte at det siste budet er på kr 10.000, og kommer fra Bergen.  – Vil dere virkelig bli slått av en bergenser, gliser østfoldingen lurt.

Han ber oss samtidig si at siste frist til å legge inn bud nå er satt til søndag 29.februar kl 17.00.