Avtalen med Cissé er klar

Liverpool Echo skriver at Djibril Cissé er rød etter helgens kamper. Andre transfers lagt på is. Dalglish benekter at Liverpool har vært i kontakt.

Cissé klar – uansett manager

Ifølge Liverpool Echo er alle formaliteter vedrørende overgangen til Djibril Cissé nå i orden, og toppscoreren i Ligue 1 vil i praksis være Liverpoolspiller etter at den franske ligaen avsluttes nå til helgen.   Det skal ikke være noe krav fra Cissé om at Gérard Houllier må være manager for Liverpool til neste sesong, slik at Liverpool ikke forventer problemer dersom man velger å hente inn en ny sjef innen pre-season starter.  Det siste vil unektelig medføre en meget spesiell situasjon siden Houllier har jaktet Cissé i tre år.  Overgangssummen er nevnt til å være £14M.

 

Ingen flere kjøp – inntil videre

Echo skriver videre at alle overganger vil bli lagt på is inntil spørsmålet om hvem som er manager til neste sesong er avgjort.  Som vi tidligere har nevnt vil dette trolig være avklart i løpet av en ukes tid.  Fremtiden til for eksempel spillere som Dietmar Hamann, Stephane Henchoz og Vladimir Smicer, som alle har et år igjen av sin kontrakt, er derfor høyst usikker pr. i dag og kan avhenge av om Houllier får tillit til å fullføre sin kontrakt eller ikke.

 

Kenny klar til å hjelpe

Kenny Dalglish er en av personene som har gått igjen vedrørende alle spekulasjonene om Gérard Houllier og påstandene om at Liverpools manager kan være på vei til å få sparken.  Både som ny manager, eller i en direktørstilling og da kanskje med Houllier som fortsatt sportslig sjef.  King Kenny sier imidlertid i dag at Liverpool ikke har vært i kontakt, men han legger samtidig ikke skjul på at han kan være interessert i en jobb på Anfield igjen:  - Jeg har ikke snakket med noen fra Liverpool Football Club.  Men dersom klubben tror at jeg kan hjelpe dem behøver de bare å spørre.