Avviser at Steven Gerrard er misfornøyd

Det politiske maktspillet i klubben spiller ingen rolle for kapteinen, mener styreformann Rick Parry. Steve Finnan frykter Uefacupen. Jamie Carragher skryter av medspillere.

De siste dagene har spekulasjonene om Steven Gerrard (bildet) blusset opp igjen. Etter sigende skal kapteinen ha vært misfornøyd med maktspillet på årsmøtet. Etter at David Moores havnet under stort press fra Steve Morgan, gikk Gerrard ut med en sterk støtteerklæring til den populære formannen. Rafael Benitez har allerede vært ute og benektet at Liverpools kaptein er misfornøyd, og nå gjør styreformann Rick Parry det samme.
- Steven ønsker seg suksess på banen, det spiller mindre rolle hva som skjer på styrerommet, sier han.
- Vi vil ikke selge Steven Gerrard. Hvorfor skulle vi engang vurdere det? legger han til, kort og godt.
Samtidig skjønner han at sølvtøy må til for at spekulasjonene skal forsvinne helt.
- Det er umulig å si sikkert at en spiller blir værende all sin tid. Det som er sikkert, er at hvis vi vinner sølvtøy, vil vi få beholde våre beste spillere, konstaterer styreformannen, før han sender en beskjed ut i verden:
- Andre klubber må gjerne banke på døra vår for å be om Steven Gerrard, men vi vil ikke åpne.

Uefacup - en nedtur
Steve Finnan innrømmer at det vil bli en stor nedtur dersom Liverpool må fortsette europacupeventyret i Uefa-cupen. Det blir realitene hvis Liverpool ikke vinner 1-0 eller med to mål i mesterligamøtet med Olympiakos på onsdag. Dette vil i seg selv virke som en stor motivasjonsfaktor, mener han.
- Jeg vil ikke si noe stygt om Uefacupen, men Champions League er alt som teller for oss. Alt annet vil være en stor skuffelse, innrømmer backen.
Men hva hvis dette skulle skje?
- Da må vi bare forsøke å gjøre det beste ut av det, da må vi prøve å vinne Uefacupen. Men foreløpig tenker vi bare på Mesterligaen, ingenting annet, skynder iren seg å legge til.
Som sin lagkamerat Jamie Carragher, har Finnan tro på at Liverpool kan slå det greske formlaget. Liverpool er nemlig ikke i så verst form selv, insisterer han:
- Hvis vi spiller som vi gjorde mot Arsenal og Aston Villa, tror jeg ikke vi har noe problem, avslutter Finnan optimistisk.

Skryt fra Carra
Jamie Carragher er flink til å støtte sine lagkamerater på og utenfor banen. Nå skryter han fælt av hardt kritiserte Harry Kewell og genierklærte Steven Gerrard.
- Harry har fått mye kjeft denne sesongen, så jeg tror målet han scoret mot Aston Villa vil gjøre ham godt. Etter min mening spilte han bra hele kampen, og det gjorde nok godt for ham å høre supporterne synge navnet hans igjen, sier Carragher.
Midtstopperen er likevel enda mer imponert over sin kaptein, som i det siste har prøvd seg i en ny rolle, mellom midtbane og spiss. Mot Aston Villa var han en stadig trussel.
- Greit nok at han er en av Europas beste på sentral midtbane, men det er han jammen i denne nye rollen, også. Han har alt som skal til for å lykkes i denne posisjonen. Når han stormer mot deg, er han praktisk talt ustoppelig. Steven er mye raskere enn folk tror, påpeker Carra.