Baros usikker mot Birmingham

Milan Baros sliter med en muskelstrekk og er usikker til lørdagens C+ kamp mot Birmingham. Xabi Alonso forventes skadefri og starter trolig i morgen ettermiddag.

Liverpool har ikke vært spesielt heldig på skadefronten denne høsten. Det startet med kneskaden til nyervervelsen Antonio Nuñez på sin første trening på Melwood. Steven Gerrard har vært ute siden september. Og forrige helg røk Djibril Cissé ut for resten av sesongen med et brukket bein. Xabi Alonso har i tillegg vært småskadet den siste uken, og kunne ikke starte midtukekampen i Champions League mot Deportivo.

 

Med en i utgangspunktet tynn stall, trenger Liverpool minst av alt skader på slike nøkkelspillere. Den gode nyheten foran morgendagens kamp, hvor de røde jakter sin femte strake ligaseier på hjemmebane, er at playmaker Alonso trolig er spilleklar. Den dårlige nyheten, og kveldens sjokknyhet, er at Milan Baros sliter med en strekkskade og i beste fall er 50/50 i morgen.

 

- Milan sliter med en muskelskade og er i  beste fall 50/50 til å starte, uttalte Benitez i ettermiddag. Vi tar en avgjørelse i morgen om han kommer til å starte.

 

Manageren mener selv han har gode alternativer dersom tsjekkeren ikke kan spille. Den pragmatiske spanjolen sier tørt at han må velge en annen spiller derom Baros må kaste inn håndkleet. – Vi har gode alternativer, sier Benitez. – Jeg gråter ikke. Vi kan velge mellom Kewell, Pongolle, Garcia og Mellor. Det er alle gode spillere, og hvis vi må bruke dem gjør vi det.