Bekreftet: Gerrard ute i to måneder

Det er nå bekreftet at Steven Gerrard har brukket et ben i foten. Danske på prøvespill. Houllier ville kjøpe Alan Smith. Trekning av Ligacupen i morgen. Joe Corrigan ny keepertrener hos Chester.

Brudd for Steven

Det ble i ettermiddag klart at Gerrard har den diagnosen som Liverpools legeteam antydet, nemlig at han har brukket et ben i foten.  Spilleren er dermed forventet å være ute i omlag to måneder.  Det er en lignende skade til den Wayne Rooney nå snart er spilleklar av igjen.  Stevie G kunne imidlertid bekrefte at skaden ikke skyldtes en takling eller stygt spill:  - Det var ingen i nærheten da Xabi Alonso spilte ballen til meg og i det jeg snudde meg følte jeg det knakk nede ved ankelen.  Det sier seg selv at jeg vil være veldig skuffet dersom det viser seg å være et brudd.

 

Ny keeper på Melwood

Keeperen for Danmark U19, Michael Tørnæs, er for øyeblikket i Liverpool for å trene med klubben denne uka.  Tørnæs var tidligere i Lyngby, men spiller nå for Brønshøj.  Det er ikke kjent om dansken vil spille noen kamp mens han er på Merseyside.

 

Liverpool ønsket Smith

Alan Smith sier at han fikk mange tilbud i tillegg til forespørselen fra Manchester United.  Han følte at han ikke var klar for en overgang til utlandet, og Old Trafford fristet mest i England.  Av de britiske klubbene som viste interesse nevner han Liverpool, Newcastle, Middlesbrough og Glasgow Rangers.

 

3.runde i Carling Cup
2.runde i Carling Cup, eller hva som tradisjonelt blir kalt Ligacupen, spilles i dag og i morgen.  Runden involverer lag som ikke er involvert i Champions League eller UEFA-Cupen.  Trekning av 3.runde, som spilles 26. eller 27. oktober og hvor Liverpool vil være involvert, blir foretatt rett etter at kampen Oldham-Tottenham er ferdigspilt i morgen.

Corrigan til Chester
Joe Corrigan har blitt en del av trenerteamet til manager Ian Rush hos Chester City.  Corrigan var keepertrener i ti år hos Liverpool FC, hvor også Rush var en del av trenerstaben de siste par sesongene.  Corrigan vil også ha funksjon som keepertrener på Deva.