Benítez-avtale et steg nærmere

Chris Bascombe i Liverpool Echo melder i dag at diskusjoner mellom agenten Quillon og direktør Llorente ikke overbeviste Benítez til å bli værende i Spania. - Nå er det opp til Benítez, sier Quillon.

Ifølge Liverpool Echo er Rafael Benítez et steg nærmere managerjobben på Anfield etter et møte mellom Valencias direktør og managerens agent. I forhandlinger mellom Benítez’ representant, Manuell Garcia Quillon, og direktør Manuell Llorente lyktes det ikke å overbevise manageren om å bli værende i Spania.

 

Det har blitt hevdet at lovnaden om en ny forbedret kontrakt og et bedre forhold mellom Benítez og styret i Valencia kunne føre til en vending i saken og overtale ham til å fortsette. Men vilkårene han vil få på Anfield neste sesong er langt bedre enn de i Spania. Mens Valencia ønsker å gi ham en ny toårs kontrakt, skal Liverpool ha tilbudt ham fire år, i håp om å få klubben tilbake i toppen av engelsk og europeisk fotball. Lønna på Merseyside vil også bli mer tilfredstillende.

 

Valencia-direktøren advarte Benítez om at den finansielle situasjonen i klubben ikke vil endres neste sesong. Det antas å være en svært viktig faktor for 44-åringens avgjørelse. Han har blitt mer og mer frustrert over de økonomiske begrensningene han arbeider under.

 

Etter møtet i dag skal agenten Quillon ha uttalt følgende:

- Vi snakket med direktøren i går, men det er ingenting å kommentere. Vi har verken kommet lengre, eller trukket oss ut. Nå er det opp til Benítez.

 

Forrige sesong skal Benítez ha blitt svært frustrert da klubbledelsen kjøpte en spiller han ikke ønsket på bekostning av førstevalget sitt.

- Jeg ville ha en sofa, men de kjøpte en lampeskjerm.

 

Spanske sportsavisen Marca rapporter i dag at Llorente er informert om europeiske klubbers interesse for Benítez, inkludert Liverpool.