Benitez advarer mot Grazer

Liverpool godt forberedt mot vanskelig motstander. Danny Murphy ikke med i troppen til Østerrike. Steven Gerrard trolig klar til i morgen.

Rafa ser fram mot tøff CL-kamp

Liverpool reiste i dag til Østerrike for å forberede seg til morgendagens kvalifiseringskamp mot Grazer AK.  Rafael Benitez sier at man er godt forberedt, men at man samtidig må være konsentrerte mot en aggressiv motstander:  - Jeg har sett to videoer av dem og lest rapportene fra våre speidere.  De har åtte til ti landslagsspillere og en senter som scoret 27 mål forrige sesong.  De vant også både ligaen og cupen.

- Et annet problem for oss er at de allerede har spilt fire ligakamper, mens vi altså ikke begynner før til lørdag.  De har også fordelen av at de har de samme treneren og spillerne som forrige sesong, mens vi har gjort mange forandringer.  Det er for meg et farlig lag siden de spiller bra og er aggressive.  Det vil være viktig for oss å holde oss konsentrerte.

 

Danny til London

Noen engelske aviser skriver i dag at Danny Murphy er blitt enig med Tottenham om en 4-årig avtale.  I helgen ble klubbene enige om en overgangssum verdt om lag £2.5M.  Dersom avtalen med Spurs ikke blir sluttført skal Charlton være klar til å prøve å sikre seg midtbanespilleren.

Rafael Benitez bekreftet før dagens avreise til Østerrike at Danny Murphy ikke var med i Liverpools tropp.

 

Gerrard fortsatt skadet - men ventes å bli klar

Steven Gerrard skal fortsatt ikke være hundre prosent klar av den muskelskaden han fikk kjenning av under slutten av 1.omgangen mot Roma.  Etter det vi kjenner til har han ikke vært i stand til å trene for fullt nå i helga, men både klubb og spiller er rimelig optimistisk med tanke på at han skal bli klar til tirsdagens viktige kamp i Graz.  Manager Benitez sa i dag at han regnet med at Steven ville trene i dag og også kunne friskmeldes til morgendagens kamp.  Kapteinen vil være svært viktig å få spilleklar på et tidspunkt hvor Liverpools tropp er tynt besatt av erfarne midtbanespillere.