Benitez glad for god start

Liverpool åpnet årets gruppespill på beste måte med seier mot mot Monaco, noe som gjorde manageren tilfreds. Antonio Nunez spiller for reservelaget i kveld? Anthony Le Tallec skadet i seks uker.

- Fantastisk start

Det minnet om en av de klassiske E-Cup kveldene på Anfield i går.  Et hjemmelag med fullstendig kontroll på fjorårets finalist i Champions League, og med et hurtig og presist pasningspill som i perioder åpnet gjestenes forsvar på vidt gap.  Noen syntes kanskje de så Jan Mølby og Kevin Keegan også?  Vel, den tynne Mølby-utgaven Xabi Alonso sendte lissepasninger over hele gressteppet, mens Luis Garcia har et nesten like stort energiforbruk som kjempemusa Keegan hadde.  Hvis en føyer til den knallharde høyrebacken Josemi har en et spansk trekløver som har kommet godt i gang i LFC.  Ytterligere en spanjol, manager Rafael Benitez, var da også godt fornøyd etter en solid kveldsøkt:  - Du er fornøyd hvis du vinner, men hvis du vinner på denne måten og skaper så mange sjanser, da er du veldig glad.  Vi har tre poeng og det var en fantastisk start.

- Xabi Alonso og Steven Gerrard spilte bra sammen på midtbanen, men jeg ønsker å ha en sterk tropp hvor jeg kan bytte på spillere.  Det er også det vi gjør.  Jeg kunne ha brukt Dietmar Hamann, men denne gangen var det Alonso og Gerrard, og det fungerte bra.

- Jeg var også fornøyd med Luis Garcia.  Han prøver på mange ting, og ga oss plenty av muligheter i angrepspillet gjennom sin posisjon mellom angrep og midtbane.

- Vi var konsentrerte og vi skulle kanskje ha scoret enda flere mål.  En må forstå at dette er vanskelige kamper.  Monaco er et godt lag som spilte med fem mann i forsvar og vi måtte være tålmodige.  Våre to angripere scoret, noe som er bra for laget.  På 1-0, dersom du har mange sjanser og ikke scorer, vil du normalt tenke at en feil kan gjøre at du slipper inn et mål.  Vi greide imidlertid å være avslappet.  Det var viktig å holde buret rent.  Det gir laget ekstra selvtillit.

 

Antonio Nunez i aksjon?

Reservene har i kveld hjemmekamp mot Sunderland.  Det har vært håp om at Antonio Nunez vil bli spilleklar til denne kampen, etter at han vred kneet på sin første trening med Liverpool.  Chris Kirkland vil trolig også være aktuell for spill etter å ha sittet på Liverpools benk mot Monaco i går, i tillegg til andre benkeslitere som Stephen Warnock, Igor Biscan, Djimi Traore, og Salif Diao.  Florent Sinama-Pongolle kan være en annen som kan bli gitt matchtrening i Wrexham.

Avspark på Racecourse Ground er kl 20.00.  Liverpool.no har en egen mann på plass, og vi legger hurtig ut pause- og sluttrapport fra kampen.

 

Ankelskade for Le Tallec

Utlånte Anthony Le Tallec vred ankelen på treningen til St.Etienne på onsdag, og er forventet å være ute av spill de nærmeste seks ukene.  Le Tallec har fått en bra start hos nyopprykkede St.Etienne, hvor han vil spille hele 2004/05.