Benitez misfornøyd med uttellingen

På en kveld da Michael Owen åpnet sin scoringskonto i Real Madrid klarte ikke hans tidligere lagkamerater å finne nettmaskene på Anfield. Manager Rafael Benitez var fornøyd med spillet, men ikke med effektiviteten.

På en kveld da Michael Owen gjorde sitt første mål for Real Madrid i 1-0 seieren over Dynamo Kiev, klarte ikke hans gamle lagkamerater å finne nettmaskene i sin Champions League kamp mot Deportivo La Coruna. Og Liverpool-manager Rafael Benitez la ikke skjul på sin skuffelse over å gå målløse av banen etter kampen.

 

- Vi spilte bra, og hadde mange sjanser. Vi klarte aldri å få ballen i mål, men det var slett ikke fordi vi ikke spilte bra. Det var viktig for oss å vinne denne kampen, men vi klarte det ikke, og nå må vi vinne mot Deportivo på bortebane, uttalte en manager som var fornøyd med spillet men skuffet over uttellingen.

Nå venter altså to vanskelige bortekamper i La Coruna og Monaco de røde, og fra disse bør det helst bli minst 4 poeng skal man gjøre seg forhåpninger om å komme seg videre i Champions League. Monacos 2-1 seier over Olympiakos i kveld, betyr at laget som Liverpool rundspilte i sin første kamp nå leder gruppa med 6 poeng. Både Olympiakos og Liverpool står med 4 poeng. Liverpool har bedre målforskjell, men Olympiakos går likevel foran på innbyrdes oppgjør. Deportivo La Coruna har fortsatt til gode å score i årets Champions League, og er fortsatt gruppejumbo med sine 2 poeng.

- Dersom vi spiller som dette på bortebane, kan vi vinne kampene i Spania og Frankrike, og dermed kvalifisere oss for neste fase av Champions League. Jeg er godt fornøyd med måten vi spilte på, og Cissé, Baros og Garcia hadde alle store sjanser, men keeperen deres, Molina, spilte meget bra. Jeg er skuffet over at vi ikke vant, for vi fortjente alle tre poengene etter min mening. For meg er dette den beste kampen vi har spilt så langt denne sesongen, mot et meget godt lag. Vi klarte å holde på ballen, klarte å holde presset oppe, og hadde mange sjanser, uttalte Benitez.