Bestill din ”Legends-pakke”

Nå kan medlemmer av Supporterklubben bestille sin drømmehelg i Florø til sommeren. Som medlem er du sikret plass på de mest attraktive arrangementene, hvis du ikke drøyer for lenge.

Medlemmer av LFCSCSB kan nå bestille hele eller del-pakker til ”Liverpool Legends Grand Tour” i Florø som arrangeres i tidsrommet 16. – 19. juli. Sjekk tidligere oppdatering for mer info:

Av nyheter vi kan nevne etter den tid er at Liverpool FCs museumskurator, Stephen Done, vil komme med et par pokaler i kofferten! Her blir det mulighet til å tatt bilde sammen med et ekte Liverpool-trofé.

 

Slik bestiller du – dette koster det

Det er naturligvis begrenset med plasser på en del arrangementer (konserter og bankett). Hvis du ikke venter for lenge, og i tillegg er medlem av LFCSCSB vil du imidlertid få tilgang til alt du måtte ønske. På de mest attraktive trekkplastrene har vi reservert et visst antall plasser til våre medlemmer – men sitt ikke for lenge på gjerdet hvis du planlegger en Liverpoolhelg i Florø. Dette koster det:

 

1)      Kampbillett (lørdag) – kr 150,-

2)      Det Betales (lørdag – 18 års aldersgrense) – kr 160,-

3)      Bankett Knutholmen (fredag – 18 års aldersgrense) – kr 350*

* båtpenger betales i tillegg, ca kr 140 t/r. Bankett er nå utsolgt

 

Det blir også diverse arrangement på søndagen. Det planlegges blant annet en gratiskonsert på et utested. Ha dette i bakhodet når dere planlegger oppholdet.

 

BILLETTER SELGES LOKALT HOS:

Øren Hotell (Høyanger)

Lægreids Puben (Sogndal)

 

For bestilling, sender ut en email til: [email protected]. Du vil da motta en kort bekreftelse på om du har fått plass på ønsket arrangement. Senere vil du motta en giro som må betales innenfor fristen for å opprettholde plassen.

 

Alle som bestiller innen 1. juni er med i trekningen om ni eksklusive plasser i oppvarmingskampen (five-a-side) mot tidligere Liverpoolspillere (16 års aldersgrense).

 

Husk igjen at de overnevnte plassene er reservert medlemmer!

Ikke medlem? Meld deg inn online her.

 

 

 

Overnatting:

Dette kan ordnes via www.vestkysten.no eller ved å ringe Tage Herstad på telefon 41 54 14 81 (vennligst ikke send tekst-meldinger om dette) eller email: [email protected]

 

Korte hovedpunktene i det som skal skje:

A - Spille returkamp mot FSK Old Boys (Frode

Øverli og Davy Wathne som linjedommer?).

B - 15-minutes of fame kamp (15 min five-a-side forkamp til hovedkampen

mellom Liverpool-spillere og medlemmer av Supporterklubben som kjøper billett til hovedkampen)

C - Liverpool-spillerne er trenere på en liten fotballskole for

Aldersbestemte lag.

D - Uformell Liverpool Legends femkamp (søndag) - dart, fisking, øksekast, bueskyting (på villmarksleiren Svanøy), balltriksing.

E - ”Liverpool” (Engelske) dager i Florø – Beatles/Irsk-musikk og pints-priser. 

på utestedene, et Liverpool-band til Florø - (kanskje venstrekjøring og!)