Bjørn Martens Meyer ble nr 17 000

Supporterklubben vokser og passerte rett før helgen medlem nr 17 000. Det er høyeste medlemstall på nesten fem år. Sjekk mer om vinneren og hvem som kom nærmest. Bli med på Liverpool-turnering i Kristiansund.

Vi treffer en gledelig overrasket Bjørn på telefon på jobben i morges og kan gratulere han som medlem nr 17 000* i Supporterklubben. Han blir dermed også vinner av hotell pluss kampbilletter til en kamp i Liverpool. Med andre ord en god start på uken for 64-modellen fra Frogner som aldri tidligere har vært medlem av Supporterklubben.

Hvorfor ikke?

- Nei, si det, ler Bjørn. Nå har jeg i hvert fall kommet ut av skapet, selv om jeg har holdt med de røde siden jeg var 7 år gammel. Er jo mye inne på liverpool.no da, og holder meg oppdatert.
Har du vært på Anfield tidligere?

- Faktisk ikke, så det gleder jeg meg virkelig til. Dette var helt suverent. Jeg har imidlertid sett Liverpool i aksjon to ganger på Wembley – i begge kampene spilte de mot Arsenal i Charity Shield.

Etter litt hjelp fra Supporterklubben finner vi ut at kampene han så var mot Arsenal (3-1) i 1979 og Arsenal (1-0) i 1989. Nå er det på tide å oppleve Anfield, Bjørn!
- Ja, du sier noe. Jeg var på språkreise i -79. Kampen ti år senere var helt tilfeldig da jeg befant meg i London samtidig som the reds spilte mot Arsenal..
Hva tror du om årets sesong?
- Mye positivt å se både fra den nye manageren og de nye spillerne. Jeg er optimist og håper på ”top three”. Synd av Owen forsvant, men samtidig gir det rom for andre, og kanskje også et annet type spill.

 

Andre vinnere

Innmelding nr 17 000 kom fredag 17. september klokken 12:25. De som kom nærmest Bjørn og som vil få tilsendt en premie var:

 

Jarle Ekelund

Jakob Juul Hansen

Hedvig Aannestad Iost

Audun Follerås

Trond Pettersen

Thomas Mæhlen

Kenneth Solli

Knut Allstrin

Eivind Johnsen

Lars Petter Huseby

Jon Ward

Fredrik Vrenne Larsen

Tobias Rognli

Lars Erik Hauge

Frank Ottesen

Trygve Dyrnes

Else Halvorsgard

Kjell-Are Furnes

Jan Vidar Rognsvåg

Gjermund Karlsen

 

* tilsvarerer ikke medlemsnummer 17 000

 

Vi gratulerer alle vinnere. Premien går i posten tirsdag.

 

 

Bli med på Supportercup i Kristiansund

Spiceboys har for syvende året på rad gleden av å invitere til Norges største

innendørs supporterturnering for engelske lag. Lagene kommer i hovedsak fra hovedsak fra Møre og Romsdal, men vi har deltakere fra hele landet. Vi har dessverre kommet i den situasjonen at  vi må sette en grense på 32 lag og i fjor måtte vi avise lag som ønsket å

delta. Turneringen vil foregå i Dahlehallen i Kristiansund 12-13 november.

 

Turneringen er åpen for alle og det er spillere i alle aldrer og fasonger, alt

fra Magne Hoseth til den ekte sofa supporteren De beste spillerne i fylket

deltar og turneringen er den sterkeste i Møre og Romsdal. All informasjon om turneringen og påmelding finner du på www.spiceboys.no

 

Det er første mann til mølla prinsippet som teller.

På kvelden arrangerer vi et gedigent supportertreff med ca 500 deltakere.