Boro ville ha Heskey

Middlesbrough skriver på sin egen hjemmeside at de ønsket Emilie Heskey i januar og var i forhandlinger med LFC. Overgangen skal ha strandet da spilleren selv takket nei til dealen.

Det er Middlesbroughs chief executive som på klubbens eget nettsted bekrefter ryktene om at Emilie Heskey kunne ha endt opp på Riverside i januar. Han bekrefter at klubbene var i forhandlinger og at Boro til og med tilbydde å sette strek over Ziege-saken for å få til en rask avgjørelse. Slik skulle det ikke gå, trolig mest fordi spilleren selv ikke ønsket en overgang til Nordøst.

 

Chief Executive Lamb vil ikke innrømme hvor mye penger klubben fikk ut av Liverpool etter at de ble inngått forlik i saken. Avtalen er konfidensiell. Likevel sier han Middlesbrough ”er meget fornøyd” med sjekken de mottok fra Anfield for å unngå ny rettssak. Christian Ziege utnyttet som kjent en klausul i kontrakten hans i 2000 om at Middlesbrough måtte la ham gå dersom en klubb tilbydde minst £5.5M for tjenestene hans. Det gjorde Liverpool og Middlesbrough klaget etter hvert saken inn for rettapparatet.