Carling Cup: Tottenham (B) i kvartfinale

Liverpool har trukket bortekamp mot Tottenham i neste runde av ligacupen. Oppgjøret spilles trolig 1. desember.

Slik spilles kvartfinalen i Carling Cup:

 

Watford v Portsmouth

Tottenham v Liverpool

Fulham v Chelsea

Manchester United v Arsenal

 

Ny London-tur for Benitez Babes i 8-dels finalen. Oppgjøret på White Hart Lane blir naturligvis den hittil vanskeligste kampen. Oppgjøret er presset inn på kalenderen midt mellom våre to siste Champions League kamper, og like etter at vi har møtt Arsenal på Anfield. Rafa vil nok derfor fortsette med å bruke et delvis B-preget mannskap.

 

Ikke tv-kamp?
Ved første øyekast er det oppgjørene Manchester United-Arsenal og Tottenham-Liverpool som peker seg ut som de to mest attraktive oppgjørene for tv-kameraene. Både Tottenham, Liverpool og Arsenal er alle i aksjon søndag 28. november. De to sistnevnte spiller mot hverandre i ligaen på Anfield den dagen. Trolig vil disse lagene derfor få onsdagskamp i ligacupens kvartfinale. Hvis man ser litt i kortene er det mest trolig at Fulham-Chelsea (hvis tirsdag) og United-Arsenal (hvis onsdag), blir sendt på tv i den runden.

 

Kampene spilles 30. november eller 1. desember.

 

Playit.com har Chelsea som favoritt
Bookmakerne er raske ute, og de fleste kjører opp Chelsea til å vinne Carling Cupen i slutten av februar. Playit rangerer Chelsea og United foran Liverpool og Arsenal.

 

Chelsea-3.25
Manchester United-5.50 
Liverpool-6.00
Arsenal-6.50 
Tottenham Hotspur-6.50
Portsmouth-8.00 
Fulham-13.00
Watford-26.00