Carra nærmer seg Portugal

Sven Göran Eriksson antyder at Jamie Carragher blir med i troppen til EM. Liverpool linket til Joey Barton og Michael Dawson igjen. Shinawatra ikke så nøye på hva han kjøper.

Allsidige Carragher for England

Skader og usikkerhet rundt Englands forsvar foran Euro 2004 ser ut til å garantere Jamie Carragher en plass i den troppen som skal offentliggjøres 17.mai.  Sven Göran Eriksson antyder langt på vei i dag at Carra snart kan prøve landslagsdressen:  - Ved starten av sesongen hadde jeg for mange midtstoppere, men nå er Rio Ferdinand og Jonathan Woodgate borte, og trolig gjelder det også for Gareth Southgate.  Det er veldig viktig at Terry og Campbell holder seg friske, men vi har også King og Carragher.  Carragher kan bli benyttet som back, men nå spiller han midtstopper for Liverpool og han kan også gjøre det for England.

 

Interesse for unge engelske spillere

Den lokale journalisten Phil McNulty, som nå skriver for BBC, har i dag en eksklusiv artikkel om at Joey Barton(Man. City) og Michael Dawson(Notth. Forest) står på handlelisten til Liverpool i sommer.  McNulty har vanligvis gode kilder, og han mener at Gérard Houllier har blinket ut de unge engelskmennene.  Han antyder at £3M kan være nok for midtbanespilleren Barton, som har et år igjen av sin kontrakt, mens midtstopperen Dawson har en prislapp på £5M.

I den samme artikkelen tror Phil McNulty at Shaun Wright-Phillips også er ønsket på Anfield, men at han blir vanskeligere å prise vekk fra Manchester City.

 

Kjøpekåt statsminister

På respons om at Steve Morgan nå har lagt fram et forslag til Liverpool om investering, som motbud på hva Thailands statsminister, avviser Shinawatra at han er villig til å være med på en budkrig.  Hans popularitet blant Liverpools supportere vil neppe skyte i været når han også slår fast at han bare kjøper en annen klubb dersom man ikke skulle være interessert på Anfield:  - Dersom Liverpool godtar vårt opprinnelige forslag vil det ikke by på noen problemer, men hvis de forlanger bedre betingelser vil vi se oss om etter nye klubber.  Det er mange klubber som har vist interesse og som ønsker å være vår partner.