Carra spilte lengst

Carragher var lengst på banen da England slo Island 6-1 i går. Finnan i form da Irland overrasket. Pongolle på scoringslisten. Ingen suksess i Supportercupen.

En god Jamie Carragher gjorde jobben som reserve i midtforsvaret til England da de slo Island 6-1 i Manchester i går. Carra spilte lengst av alle engelske, og ble ikke bytte ut før i det 84. spilleminutt. Den allsidige forsvarsspilleren var både aggressiv og flink til å bryte spillet på en dag hvor England fremstod som effektive og heldige foran mål. Både Gerrard og Owen startet også kampen som England ledet 3-1 ved pause. Bare Robinson og Carragher overlevde pausen – da ni nye spillere ble byttet inn av Svennis. Michael Owen fikk et bra mål feilaktig underkjent for offside etter 28 minutter, etter å ha blitt spilt igjennom av Scholes. Nummer 10 spilte en bra kamp, selv om han ikke kom på scoringslisten. Stevie G var tilbake sentralt på midten, og spilte sammen med Frank Lampard. Liverpoolspilleren tok de største defensive oppgavene og vi så ham derfor mer i rollen som ballvinner enn i de karakteristiske løpene fremover på banen.

Pongolle kom inn og scoret

Frankrikes U20 fikk endelig seier i den siste gruppekampen i mesterskapet i Toulon. Med 2-0 over Colombia sikret det seg også spill i semifinalen tirsdag. Pongolle begynte kampen på benken, sammen med Le Tallec, og kom inn ti minutter etter hvilen. Han scoret 16 minutter før slutt da han avsluttet elegant fra spiss vinkel etter en fin gjennomløpning. Når venter gruppevinner Brasil til uken i kampen om finalespill. I den andre semifinalen skal Kina ut mot Sverige.

Jerzy Dudek stod mellom stengene da Polen tapte 3-1 for Sverige i går. Keeperen var innblandet i flere merkelig mål, uten kanskje å kunne lastes direkte for noen av dem. Steve Finnan spilte 90 minutter da Irland slo Nederland 1-0 i Amsterdam. Backen var effektiv og god fremover på banen i den overraskende seieren.

Ingen suksess i Supportercupen

Heller ikke denne sesongen klarte Supporterklubben å markere seg blant de aller beste i Supporterunionens Supportercup som ble arrangert på Voldsløkka i Oslo i går. - Etter å ha gått greit videre fra puljespillet med seier over WBA, Celtics 2. lag og 1-1 mot United, var det nettopp sistnevnte vi ble trukket mot i 1/8-dels finalen, uttaler manager Tom Bolstad til iverpool.no. – I likhet med kampen i gruppespillet var det en jevn kamp som kunne gått begge veier. Vi manglet imidlertid to gode spillere som dessverre måtte ta bussen hjem til Bergen (!). United tok ledelsen på frispark etter bare 30 sekunders spill, og la seg deretter i forsvar. På en så liten og trang bane er det vanskelig å bryte igjennom, og da de kontret inn 2-0 like før slutt, ble vi dessverre slått ut tidligere enn vi hadde håpet og trodd, avslutter Tom i rapporten sin.

Tidligere spillere i turnering

Liverpool skal også denne sommeren delta i “Masters Football 6-a-side tournament”. Denhar eksistert i 5 år nå, og er en turneringen for tidligere profesjonelle fotballspiller 35 år eller eldre. Kampene spilles i Sheffields Hallam FM Arena fra 11. juli. Finalen spilles 5. september. Liverpool har vunnet turneringen to ganger tidligere, i 2001 og 2002. I fjor ble de slått ut allerede i gruppespillet. De møter i år Leeds, Sheffield Utd og Sheffield Wed i innledende runde. Dette er Liverpools stall til kampene: