Carragher tatt ut på landslaget

Jamie Carragher er tatt med i Englands landslagstropp til VM-kvalifiseringskampene mot Wales og Aserbadsjan. Flere kommentarer etter Chelsea-matchen. Offensiv Otsemobor. Babbel med suksess i Bundesliga.

Jamie Carragher er innlemmet i England-troppen som Sven Göran Eriksson har tatt ut til VM-kvalifiseringskampene mot Wales og Aserbadsjan. Han er eneste Liverpool-spiller i troppen nå, ettersom Steven Gerrard er skadet. To tidligere røde har imidlertid fått plass blant de utvalgte, nemlig Michael Owen og David James.

 

Troppen i sin helhet:

Keepere: James (Man City), Robinson (Tottenham), Green (Norwich).
Forsvarere: Terry (Chelsea), Ferdinand (Man Utd), King (Tottenham), Campbell (Arsenal), A Cole (Arsenal), G Neville (Man Utd), P Neville (Man Utd), Carragher (Liverpool).
Midtbanespillere: Butt (Newcastle), Hargreaves (Bayern Munich), J Cole (Chelsea), Lampard (Chelsea), Jenas (Newcastle), Beckham (Real Madrid), Wright-Phillips (Man City).
Angrepsspillere: Rooney (Man Utd), Smith (Man Utd), Owen (Real Madrid), Defoe (Tottenham), Vassell (Aston Villa).

 

Flere kommentarer fra Benitez og Mourinho

Rafael Benitez skal ha uttalt til Sky Sport etter dagens kamp, at han har mye arbeid foran seg på treningsfeltet. Spanjolen var ikke fornøyd med sitt lags angrepsspill, ettersom Chelseas keeper Petr Cech aldri ble truet.

 

- Når du ikke scorer må du forsvare deg mye av tiden, og det er vanskelig. Jeg har sett mitt lag spille bedre, og vi må bli flinkere til å holde ballen i laget. Vi har vært sterkere i andre matcher. Men vi trenger bare å score et mål i en kamp, og vi vil vise oss fra en annen side. Vi forsvarte kanskje 25 eller 30 dødballer mot Chelsea i dag, og gjorde det med bravur. Kun en gang gjorde vi en feil, og da ble vi straffet for det. Det var ingen stor fotballkamp i dag. Nå må vi jobbe hardt fremover. Jeg vet ikke hvor mye tid vi trenger, eller hvor hardt vi må jobbe, men vi må jobbe mye, det er sikkert, uttalte Rafa til Sky Sport.

 

Kollega Jose Mourinho hos Chelsea var en lettet mann etter at de tre poengene ble sikret.

 

- Det var veldig viktig for oss, for nå har vi kuttet Arsenals forsprang fra fem til to poeng. Liverpool var vanskelige å bryte ned, og de hadde skiftet mye på laget. De var mye mer aggressive enn andre lag som har kommet hit tidligere i år, og var vanskelige å slå.

 

Semmy vil kjempe for sin Liverpool-karriere

Jon Otsembor, som er sendt til Crewe på en måneds lån, og som gjorde en god debut for sin nye klubb i går, har i dag uttalt at han akter å kjempe for sin Liverpool-karriere.

 

- Du aner at du har en sjanse til å slå igjennom hos Liverpool når du ser kamerater som Stephen Warnock greie det. Han har fått sjansen, og har gjort det bra, så om jeg fortsetter å forbedre mitt spill vil nok også jeg få min sjanse. Jeg simpelthen elsket å spille for førstelaget i de få kampene jeg fikk i fjor. Når du får spille førstelagsfotball for Liverpool er det bare stort, uttaler Otsemobor.

 

Babbel på scoringslista

Tidligere Liverpool-spiller Marcus Babbel kom på scoringslista for VfB Stuttgart i dag, og sørget med det for at klubben fortsatt ligger på andreplass i Bundesliga etter 2-0 seieren over Arminia Bielefeld. Babbels scoring kom på en heading like før pause, da Stuttgart gikk opp i 1-0. Babbel & Co ligger bare poenget bak Wolfsburg på toppen av Bundesliga-tabellen.