Celtic supporter krever erstatning fra Diouf

Spytte-episoden i Glasgow ennå ikke over for El-Hadji Diouf. Sami Hyypiä linket til Barcelona. Reservene til Wrexham.

Dioufy saksøkt

Celtic supporter Dominic Schiavone har saksøkt El-Hadji Diouf, og krever £50.000 i erstatning etter at Liverpool-spilleren spyttet mot ham under en kamp mot Celtic i sesongen 2002-03.  Schiavone skal også ha krevd kompensasjon fra Liverpool FC.

Supporteren påstår at han er blitt så traumatisert som følge av opplevelsen at han ikke har vært i stand til å være på stadion siden.  Han skal også ha blitt plaget av ”depresjon og angst” siden den aktuelle kampen.

El-Hadji Diouf innrømmet i september at han hadde gjort et ”provosert angrep” og ble bøtelagt med £5000.  Han ble bøtelagt to ukers lønn av Liverpool og sendte en sjekk på £30.000 til Celtic, hvor klubben selv kunne velge hvilken veldedig formål de ville gi pengene til.  Diouf kom også med en offentlig unnskyldning og ble utestengt for to kamper i Europa.

 

Spekulasjon om Sami

Sky Sport hevder i dag at Barcelona vurderer et bud på Liverpools midtstopper Sami Hyypiä.  Artikkelen har imidlertid ingen sitater og virker i beste fall spekulativ.  Etter det vi forstår er Barca på utkikk etter en midtstopper, men Hyypiä er ikke den mest aktuelle i så måte.

 

Racecourse Ground for Hughie & Co

Liverpool har i dag offisielt bekreftet at reservelaget til neste sesong tar en litt lenger tur ned i Wales, og spiller sine hjemmekamper i Wrexham.  Hughie McAuley og hans elever har de siste par sesongene spilt sine kamper i Chester.  Reservene åpner ligasesongen med hjemmekamp mot Manchester City mandag 9.august.