Clemence med sympati for Kirkland

Liverpools keeper får det travelt hvis han skal rekke EM. Gérard Houllier og Jerzy Dudek med mageonde. Liverpool sier at rykter om thailandske millioner kun er spekulasjon.

Vil Kirky bli klar til EM?

Chris Kirkland har hatt mer enn sin del av skader de siste årene, og akkurat når han nå synes å være etablert som førstekeeper hos Liverpool brekker han altså håndleddet.  Ved siden av at han må sitte på sidelinjen for de helrøde betyr det også at tiden blir svært knapp i forhold til EM-sluttspillet i Portugal.  22-åringen er ikke regnet med å bli spilleklar før i slutten av april eller i begynnelsen av mai, og Sven Göran Eriksson tar ut sin tropp til sluttspillet i midten av mai.  Keepertrener på den engelske landslaget, Ray Clemence, antyder imidlertid at døren vil bli holdt åpen lengst mulig for Kirky:  - Dette er veldig uheldig for Chris.  Vi er alle skuffet på hans vegne, på et tidpsunkt hvor han var i ferd med å etablere seg på førstelaget.  Vi ser fram til å ha ham tilbake på banen, og det positive er at han er så ung at han har mye tid på sin side.  Vi er alle overbevist om at han har det som skal til for å bli en keeper av topp kvalitet.

 

Avbud fra manageren

Gérard Houllier møtte ikke til en veldedighetsmiddag i går kveld, til inntekt for det sykehuset hvor manageren selv ble operert i 2001.  En annen som måtte melde avbud var Jerzy Dudek.  Det ble opplyst om at begge led av mageonde.  Vi understreker at dette ikke er fra offisielle kilder, og at Liverpool foreløpig ikke har kommet med opplysninger vedrørende helsetilstanden til de to.

 

Liverpool vil ikke kommentere investeringsrykter

En rekke aviser i England skriver i dag at Thailands statsminister er blitt enig med David Moores om en handel hvor 25% av klubbens aksjer blir solgt for £50M.  Statsministeren skal være leder for et konsortium hvor også et bryggeri er involvert, og som er aktuell som ny draktsponsor.  En talsmann for Liverpool slår imidlertid fast at dette kun er rykter:  - Dette er intet annet enn spekulasjoner, og vi kommenterer ikke slike ting.  Når det gjelder ny sponsor på draktene har de røde nylig startet en ny avtale med Carlsberg.